diàleg per derrotar #Radicalisation interreligiós

radical-IslamCom Europea musulmans s'ocupen de la radicalització i el paper que poden exercir les dones en la lluita contra ella i la promoció de des-radicalització es van discutir en una conferència celebrada al Parlament Europeu el dimarts (26 d'abril). Projectes sobre el terreny i què fer per enfrontar el fenomen a nivell nacional i de la UE també es van debatre amb experts d'avantguarda.

declaracions:
Antonio Tajani (Paraules d'obertura), Vicepresident del PETokia Saifi, Vicepresident Delegació per a les relacions amb els països del Magrib (amb projecció de vídeo sobre la radicalització)Malika Hamidi (Part 1 i Part 2), Director general de la Xarxa Musulmana Europea:

Latifa Iran Ziaten, Fundador, Imad Ibn Ziaten associació juvenil per la pau

Iratxe García Pérez (Paraules de cloenda), president del comitè sobre els drets de la dona i la igualtat de gènere

També pot revisar el debat sobre Storify en Anglès i francès i mitjançant webstreaming.
L'esdeveniment va ser organitzat sota el patrocini del vicepresident Tajani (responsable de Diàleg Interreligiós). El programa amb la llista d'oradors està disponible en Anglès i francès. Aquests són alguns informació biogràfica en els altaveus.

Article 17 del Tractat de Funcionament de la Unió Europea (TFUE) proporciona una base legal per a un diàleg obert, transparent i regular entre les institucions de la UE i les esglésies, associacions religioses i organitzacions filosòfiques i no confessionals.

etiquetes: , , ,

categoria: Una primera pàgina, Defensa, EU, Parlament Europeu, Radicalització, Terrorisme