Connecteu-vos amb nosaltres

Protecció de dades

Les recomanacions de la Comissió Europea plataforma en línia reflecteixen el consens de benvinguda en qüestions clau

COMPARTIR:

publicat

on

Mercat únic digitalAvui (26 de maig), la Comissió Europea ha adoptat una sèrie d'iniciatives legislatives i no legislatives com a part de l'estratègia de mercat únic digital.

En resposta a la posició política de la Comissió Europea sobre les plataformes en línia, el Centre for Data Innovation, un grup de reflexió que estudia dades i polítiques públiques, va publicar la següent declaració del director Daniel Castro: "La Comissió reconeix correctament que les plataformes en línia sustenten l'economia digital actual. Com les empreses i empreses emergents europees que puguin aprofitar amb èxit aquestes plataformes en línia estaran indissolublement lligades a si la UE pot establir normes justes, eficients i harmonitzades entre els seus estats membres.

"La Comissió va recolzar principis importants com garantir condicions de joc equitatives, protegir amb seguretat un entorn empresarial just i favorable a la innovació i fomentar els esforços d'autoregulació coordinats a tota la UE per part de les plataformes en línia. En particular, la Comissió va acordar que s'assolissin condicions de joc iguals no requereix necessàriament una regulació creixent, sinó que simplifica, modernitza i alleugera les normatives existents.

"A més, la Comissió va reconèixer el valor de mantenir els mercats oberts i no discriminatoris per fomentar una economia basada en les dades i donar suport al lliure flux de dades. En particular, la Comissió va recolzar el seu compromís a garantir que es desenvolupin plataformes obertes per a tecnologies emergents clau. , com ara les ciutats intel·ligents i l'Internet de les coses, i l'ús de fons públics per donar suport al desenvolupament d'aquestes plataformes. No obstant això, hi havia algunes idees relatives a la proposta de la Comissió. Per exemple, la Comissió va formular una crítica injusta sobre la pràctica generalitzada de permetre els consumidors van utilitzar sistemes d'autenticació en línia del sector privat i van suggerir que els proveïdors de serveis en línia haurien d'acceptar les credencials emeses pel govern. Tot i que el sector públic hauria de continuar desenvolupant eines segures per permetre als consumidors identificar-se legalment o autenticar-se en línia, això no hauria de venir a costa de la innovació del sector privat.

"En general, és encoratjador veure un consens emergent sobre la necessitat de modernitzar l'entorn regulador de la UE per permetre que la innovació digital floreixi i desbloqueixi el potencial de l'economia de les dades. Amb sort, aquesta visió prospectiva ajudarà a orientar els esforços dels revisen altres polítiques importants, inclosa la Directiva sobre privadesa electrònica, i conformen la implementació de la UE del Reglament general de protecció de dades per disminuir alguns dels requisits més pesats.

El Centre de Dades La innovació és el principal grup de reflexió mundial estudiar la intersecció de les dades, la tecnologia i la política pública. Amb el personal a Washington, DC, i Brussel·les, el Centre d'formula i promou polítiques públiques pragmàtics dissenyades per maximitzar els beneficis de la innovació basada en dades en els sectors públics i privats. S'educa als polítics i al públic sobre les oportunitats i els reptes associats amb les dades, així com les tendències de la tecnologia, com ara l'anàlisi predictiu, dades obertes, computació en el núvol, i l'Internet de les Coses. El Centre és un institut de recerca sense ànim de lucre, no partidista amb orgull afiliat a la tecnologia de la informació i la Fundació per a la Innovació. Per obtenir més informació sobre el Centre, visiteu datainnovation.org.

anunci

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències