#China Ratifica el Conveni TIR de les Nacions Unides amb les noves perspectives del comerç en vista

shutterstock_283143899La República Popular de Xina s'ha convertit en el país 70th per ratificar el Conveni TIR de la Nació Unida, la norma mundial per al trànsit duaner internacional de mercaderies.

la ratificació de la Xina és un pas important en la millora de la terra i el transport multimodal entre Àsia i Europa, i una mostra de la integració estable del país en transport i comerç normes globals.

El sistema TIR, en particular, estimular la iniciativa de la corretja i del camí de la Xina, amb l'objectiu d'impulsar el comerç, el desenvolupament i la cooperació al llarg de les antigues rutes Ruta de la Seda.

"Estic encantat de donar la benvinguda a la Xina a la família de les nacions TIR. Aquest és un pas important en l'harmonització de les normes i impulsar el transport, el comerç i el desenvolupament a través de la massa terrestre d'Euràsia ", va dir el secretari general de la IRU Umberto de Pretto.

"IRU ha estat un ferm defensor de la Iniciativa de la corretja i del camí de la Xina, i continuarem treballant estretament amb la comunitat de negocis i govern xinès com dirigim la nostra atenció ara a l'aplicació del sistema TIR," va afegir De Pretto.

països TIR-que operen al voltant de la Xina, entre ells l'Afganistan, Kazakhstan, Kirguizistan, Mongòlia, Rússia i el Tadjikistan, també estan preparats per veure un impuls per al transport i el comerç quan el sistema entri en funcionament a la Xina. Pakistan també està duent a terme actualment TIR després de la seva pròpia ratificació de la convenció de l'any passat.

"L'adhesió de la Xina a la Convenció TIR obrirà noves oportunitats de transport eficient i més ràpid i rutes de transport entre la Xina i Europa. Pot arribar a ser un element de canvi real per al comerç internacional i és una important contribució a la visió xinesa de la corretja i la Iniciativa de la Ruta ", va dir el secretari executiu de la CEPE Cristiano Friis Bach.

"Donem la benvinguda a la Xina per al Conveni TIR i esperem treballar estretament amb la Xina i tots els socis contractants TIR per convertir aquesta decisió en fortes oportunitats per al comerç, el transport i el creixement econòmic", ha afegit.

L'únic sistema de trànsit duaner universal universal i un dels convenis internacionals de transport més importants, el TIR fa que els passos fronterers siguin més ràpids, més segurs i eficients, redueixin els costos de transport i impulsin el comerç i el desenvolupament. El secretari general de les Nacions Unides ha confirmat que el Conveni TIR entrarà en vigor a la Xina el 5 de gener de 2017.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , , , , , , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, Xina, EU

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *