crisi #Migration: 74% dels europeus volen UE faci més

20160708PHT36569_originalLa UE ha experimentat una afluència de migrants sense precedents en els últims anys. 74% dels europeus volen que la UE faci més per manejar la situació, segons l'última enquesta de l'Eurobaròmetre encarregat pel Parlament Europeu. A més, dos terços dels enquestats van dir que l'acció de la UE sobre la migració era insuficient. Seguiu llegint per descobrir el que mesura el Parlament Europeu està treballant.

El que el Parlament està treballant en

Al març eurodiputats adoptat una reportar sobre la situació a la Mediterrània i la necessitat d'un enfocament holístic de la UE a la migració.

El comitè de llibertats civils aprovat en 30 Que la proposta de la Comissió Europea d'introduir un document de viatge estàndard de la UE per als migrants.

Al juliol 6 eurodiputats van votar a favor de la creació d'una sistema de control de fronteres de la UE que reunirà agència de fronteres de la UE Frontex i les autoritats nacionals de gestió de fronteres.

La Comissió proposa una UE llista comuna de països d'origen segurs a les aplicacions de la via ràpida de les persones que vénen de països que es consideren segurs. La proposta ha de ser aprovada pel Parlament Europeu i el Consell abans que pugui entrar en vigor.

El membre francès de S & D Sylvie Guillaume, que s'encarrega de dirigir el proposta a través del Parlament, va dir: "La metodologia per a la designació o la revisió d'un país com a país d'origen segur també s'ha millorat en gran mesura. Un procés de consulta s'inclou ara per permetre a tercers, com ara la EASO, l'ACNUR o ONG a participar en la tasca de la Comissió de seguiment de la llista comuna de la UE ".

Sobre l'enquesta
L'enquesta de l'Eurobaròmetre es va dur a terme entre les persones 27,969 de tots els països de la UE sobre 9 18-abril i es va crear per ser representativa de la població en el seu conjunt.

A l'altra banda de la UE 74% de corresponsals volia que la UE faci més en comparació amb la migració 74% a Irlanda i 68% al Regne Unit.

Consulteu els resultats de tots els països i totes les prioritats aquí.

Més informació

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , , , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, Agenda Europea sobre Migració, Parlament Europeu, les article, FRONTEX, Immigració, Organització Internacional per a les Migracions (OIM), Mare Nostrum, el tràfic de persones, Refugiats

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *