Els eurodiputats es van # Líban per avaluar la resposta del país a la crisi #refugees

canviar la mida deUna delegació de set diputats de la comissió de llibertats civils, dirigit per Claude Moraes (S & D, Regne Unit), es troba de visita ebanon en 19-22 setembre per examinar la situació dels refugiats a la llum de la formulació en curs de les respostes de la UE a l'actual de refugiats crisi, incloent-hi els plans de reassentament de la UE.

La visita inclourà reunions amb representants del govern libanès i el Parlament, els òrgans pertinents de l'ONU, organització internacional i no governamental local, així com visites de camp pertinents. No és la primera vegada que els diputats de la comissió de llibertats civils avaluar les condicions dels refugiats al camp. Han estat abans a Calais, Grècia i Turquia.

crisi de Síria i el seu impacte en el veí Líban

Des de l'inici del conflicte a Síria 6.6 milions de persones han estat desplaçades internament, mentre que 4.8 milions s'han vist obligats a fugir als països veïns. La crisi de Síria s'ha convertit major crisi humanitària del món des de la Segona Guerra Mundial.

Molts han buscat refugi al Líban. D'acord amb ACNUR al juny de 2016, 1,033,513 Líban va acollir refugiats registrats, que és més o menys l'equivalent al nombre de sol·licituds d'asil de ciutadans sirians rebudes pels països europeus 37 2011 entre abril i juliol 2016.

Líban

Líban té el major nombre de refugiats per càpita: un de cada quatre persones és un refugiat. A més d'albergar un milió de refugiats sirians, el Líban també alberga refugiats de Palestina 450,000, l'equivalent a 10% de la població total.

reassentament dels refugiats

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, Agenda Europea sobre Migració, Parlament Europeu, les article, Immigració, Refugiats

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *