Connecteu-vos amb nosaltres

Conferència de Regions Perifèriques Marítimes d'Europa (CRPM)

#Oceana: Dinamarca "arrisca el col·lapse de les existències pressionant captures de bacallà deu vegades més grans que els consells científics"

COMPARTIR:

publicat

on

tod80826_003_tony_holmDilluns 10 d'octubre de la Unió Europea es reuniran els ministres de Pesca a Luxemburg el Consell d'Agricultura i Pesca per decidir sobre els límits de pesca, o totals admissibles de captures (TAC), per a les poblacions de peixos comercials del Mar Bàltic. A causa de l'estat extrem de bacallà del Bàltic occidental després de dècades de sobrepesca i mala administració, Oceana demana un tancament total temporal de totes les pesqueres de bacallà dirigits al Mar Bàltic occidental (Subdivisions 22-24, vegeu el mapa) per permetre l'acció de recuperar i assegurar un futur per les seves pesqueres. No obstant això, la els governs de Dinamarca i Alemanya són reticents a invertir en el seu futur, Preferint en lloc de continuar amb la sobrepesca i mantenir la població en els nivells perillosament baixos.

“Se suposa que els governs són guardians de la llei. La Política Pesquera Comuna de la UE requereix que els governs reconstrueixin les poblacions a nivells sostenibles. Ignorar els consells científics és il·limitat ”, va explicar Lasse Gustavsson, directora executiva d’Oceana a Europa. "El bacallà del Bàltic occidental és l'estoc més pescat de la regió i la seva recuperació proporcionaria una enorme font de llocs de treball i aliment si es gestiona de manera responsable. Els ministres encara tenen l'oportunitat de prendre la decisió correcta la setmana que ve i esperem, per l'amor de tothom, que preval la raó i el bacallà bàltic tingui l'oportunitat de tornar. ”

els límits de pesca per altres dues poblacions de bacallà del Bàltic es decidirà la setmana que :. l'est, que encara no té dades, es considera que està en mal estat, i l'occidental, van pescar predominantment per Dinamarca i Alemanya (aprox 44% i 21% dels desembarcaments totals respectivament), que es troba en un estat crític mal estat. El bacallà del Bàltic occidental de valors té una biomassa molt baixa, alta pressió de la pesca i el reclutament (quantitat afegida través de la reproducció) actualment en la seva nivells més baixos mai registrats. les recomanacions científiques del CIEM (Consell Internacional per a l'Exploració del Mar) precisar la occidental quota de bacallà del Bàltic ha de ser un límit de tones per 917 2017 - una enorme 93% de reducció en l'any anterior.

Dinamarca no vol reduccions superiors a 20%, el que equival a deu vegades per sobre dels desembarcaments assessorament científic. Continua la sobrepesca corre el risc d'un col·lapse de la població que donaria lloc a enormes i probables conseqüències socioeconòmiques permanents a la regió. la pesca de menor escala són els més afectats per la sobrepesca sostingut i ministres han d'actuar per protegir els més vulnerables, proporcionant augment de les quotes d'espècies alternatives, mentre que la recuperació de l'estoc es prioritza.

En virtut de la política pesquera comuna, la sobrepesca a la UE ha d'acabar per 2020 o els governs s'enfrontarà a conseqüències legals. A més d'això, el mateix manera legalment vinculant Pla de Bàltic Multi Anual (BMAP), Promulgada formalment aquest any, estableix límits per a les poblacions sobreexplotades, com el bacallà del Bàltic occidental. L'eurodiputat polonès i ponent BMAP Jarosław Wałęsa ha declarat que si el Consell no estableix límits en consonància amb BMAP que els portarà als tribunals a si mateix.

Llegir més sobre bacallà del Bàltic occidental

Recomanacions d'Oceana sobre les possibilitats de pesca per al 2017: existències del mar Bàltic

anunci

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències