Connecteu-vos amb nosaltres

EU

#EGF: Pressupost eurodiputats aproven € 856,800 en ajuda de recerca de feina per als treballadors acomiadats en 250 #Spain

COMPARTIR:

publicat

on

MigrantWorkersUna proposta per a concedir Espanya 856,800 € en ajudes de la UE per ajudar a trobar nous llocs de treball per als treballadors 250 d'automòbils antics que van ser acomiadats per 29 empreses que fan peces de vehicles de motor a la regió de València, va ser aprovat per la Comissió de Pressupostos dijous. L'ajuda del Fons Europeu d'Adaptació a la Globalització (FEAG) encara ha de ser aprovat pel Consell de Ministres el 12 desembre, i per una votació en el Ple al Parlament prevista per 14 desembre.

Els fets que van donar lloc a aquests acomiadaments van ser la fallida i tancament de l'empresa Bosal SA., Que hagin perdut el seu lloc la major part dels treballadors afectats. La seva activitat principal és la fabricació de peces i accessoris per a vehicles de motor.
Bosal es va declarar en fallida al gener 15 2015 i va fer tota la seva força de treball de 215 redundant al novembre d'aquest any. Havia estat en dificultats des de 2012, a causa de la caiguda de la producció de la indústria automobilística de la UE i la pèrdua significativa de quota de mercat en l'última dècada.

El projecte d'informe pel ponent Esteban González Pons (PPE, ES) recomanar l'aprovació de la sol·licitud d'ajuda va ser aprovada per vots 28 a quatre, sense abstencions.

La mesures cofinançades pel FEAG tenen la intenció d'ajudar els treballadors a trobar nous llocs de treball, proporcionant-los orientació activa carrera, el suport de recerca de feina, la formació professional i la formació en competències transversals, la promoció de l'esperit empresarial i les contribucions a la creació d'empreses.

Fons

El Fons d'Adaptació a la Globalització Europea contribueix a paquets de serveis fets a mida per ajudar els treballadors acomiadats a trobar noves ocupacions. El seu límit màxim anual és 150 milions d '€.

Més informació

anunci

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències