Declaració sobre execucions dutes a terme en #Bahrain

16BAHRAIN-jumboEs va confirmar avui (15 de gener) que el Regne de Bahrain va dur a terme l'execució de tres persones condemnades per un atemptat contra la policia que va matar a tres policies.

La UE reitera la seva ferma oposició a l'ús de la pena de mort en totes les circumstàncies. Aquest cas és un seriós inconvenient atès que Bahrain havia suspès les execucions en els últims set anys, i s'han expressat preocupacions sobre possibles violacions del dret a un procés just per als tres condemnats.

La UE rebutja la violència com a eina política i dóna suport plenament l'estabilitat i el desenvolupament del Regne de Bahrain, però creu que això només pot aconseguir a través d'un procés de reconciliació nacional sostenible i integrador.

etiquetes: , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU