#Kazakhstan salta punts 15 de Competitivitat Mundial de l'IMD de classificació

| Juny 12, 2017 | 0 Comentaris

Kazakhstan va passar de 47th a 32th lloc en el rànquing de Competitivitat Mundial de l'IMD, l'avaluació de l'eficiència del negoci, les finances públiques i l'economia domèstica. La nova classificació demostra Kazakhstan superant estats com Espanya, Aràbia Saudita, Polònia, Portugal, Itàlia, Rússia, Turquia i Ucraïna.

"Kazakhstan ha demostrat el major progrés en les finances públiques i els indicadors de l'economia nacional. L'indicador de les finances públiques va saltar de 51st lloc per 4th, l'economia nacional va millorar de 51st a 40th lloc. El país també va augmentar significativament en la categoria d'eficiència empresarial en totes les posicions ", va dir Alexander Zemlyanichenko, expert d'RBK companyia de mitjans de comunicació russos.

Kazakhstan ha millorat les seves posicions per a l'any, l'augment de punts 15 amb un índex de punts 76 de 100. Trenta segon lloc també es va aconseguir per Kazakhstan en 2014 segons ha informat l'IMD World Competitiveness Yearbook rang 2014, segons www.imd.org.

La classificació mundial de Competitivitat avalua als països 63. Xipre i Aràbia Saudita aquest any van ser avaluats per primera vegada, segons un estudi anual de la suïssa IMD de l'escola de negocis.

Hong Kong va prendre el primer lloc en el rànquing per segon any consecutiu. Suïssa i Singapur estan en segon i tercer lloc. Els EUA va caure de la tercera a la quarta posició, rebent el pitjor resultat dels darrers cinc anys. Els Països Baixos va augmentar en l'últim rànquing al cinquè lloc de la vuitena.

El Centre de Competitivitat Mundial de l'IMD també ha publicat un informe separat rànquing de competitivitat digital dels països per primera vegada aquest any. Kazakhstan va tenir lloc 38th, la millora de 43th lloc l'any passat. La nova classificació competitivitat digital introdueix diversos criteris nous per mesurar la capacitat dels països a adoptar i explorar tecnologies digitals condueixen a la transformació en les pràctiques de govern, models de negoci i la societat.

La classificació mundial de Competitivitat determina com els països, les regions i les empreses a gestionar les seves competències per aconseguir un creixement a llarg termini, generar llocs de treball i incrementar el benestar.

El rànquing avalua la competitivitat a través d'indicadors 20, dividits en quatre categories. Hi ha indicadors econòmics, d'infraestructura, el govern i l'eficiència empresarial categories. Els índexs es componen de variables 323, com ara la contribució al PIB mundial, els preus de la gasolina, els impostos i la transparència de la política estatal.

El Centre de Competitivitat Mundial de l'IMD ha estat pioner en el camp de la competitivitat de les nacions i la classificació economia mundial. El Centre IMD ha publicat el rànquing tots els anys des de 1989.

etiquetes: , , , , , , , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, Kazakhstan