Connecteu-vos amb nosaltres

Carib

# L'exportació de Carib amplia la Xarxa d'inversors Regional Angel (#RAIN) a República Dominicana i #Haiti

COMPARTIR:

publicat

on

Santo Domingo, República Dominicana, 28 de juny de 2017. L'Agència de Desenvolupament d'Exportacions del Carib (Caribbean Export) ha començat la seva expansió de la petjada d'inversió Angel a la República Dominicana i Haití després de la celebració del primer taller d'inversió bi-nacional Angel en col·laboració amb diversos socis, inclòs el Centre d’Innovació per al Desenvolupament de Negocis i Emprenedoria (CIDE) de la Universitat Iberoamericana (UNIBE), el Ministeri de Comerç, Indústria de la República Dominicana, el Ministeri de Comerç d’Haití, la Cambra de Comerç d’Haití i dos grups inversors àngel a el DR, concretament ENLACES i NEXXUS. Entre els principals participants d'Haití també hi havia Root Capital (un inversor d'impacte agrícola) i Yunis Social Business (un inversor d'impacte social).

"Promoure formes innovadores de finançament de les pimes, inclòs el suport al desenvolupament del clima d'inversió àngel a la RD i Haití, és una activitat clau de l'Agència. La RD té alguns grups d’àngels força avançats i la seva inclusió a la xarxa d’inversors d’àngels regionals (RAIN) amb el suport de Caribbean Export i el Banc Mundial sens dubte enfortirà la regió en el seu conjunt. A més, aquesta iniciativa proporciona una oportunitat tant a les empreses DR com a les haitianes per beneficiar-se de l’exposició a tota la xarxa regional d’àngels mitjançant l’acció conjunta dels programes regionals i binacionals de l’Agència ”, va expressar Escipion Oliveira, subdirector executiu d’Exportació del Carib.

Més que inversors d'àngels 70, empresaris i associacions de desenvolupament de negocis van assistir al taller que es va centrar en augmentar la consciència de fonts alternatives de capital per al desenvolupament empresarial en fase inicial, en particular, la inversió d'àngels.

Col·legiat pel cap de la delegació a la Unió Europea a la República Dominicana, amb l'ambaixador Alberto José Navarro i el viceministre de desenvolupament de pimes del Departament de Comerç, Indústria i Pimes de la República Dominicana, Ignacio Méndez, participants d'Haití i de la República de Dominica ha rebut informació experta de Nelson Grey, un business angel amb una experiència de més de 20 anys invertint en algunes empreses de 42 a tot el món i ofereix formació i tutoria a emprenedors i inversors àngels. També va ser l'àngel europeu de l'any a 2008 i el guanyador del Premi Queens de Promoció Empresarial a 2015.

“Em complau haver pogut transmetre part del meu coneixement i experiència al públic aquí a Santo Domingo. He vist un gran potencial al Carib per a la inversió d’àngels, tot i que no és adequat per a tothom, és una alternativa provada per a les empreses amb una alta ambició de creixement per obtenir assessorament financer i empresarial efectiu ”, va comentar Gray.

El taller es va organitzar en el marc de la 10th El Fons Europeu de Desenvolupament, el Programa Binacional Haití-República Dominicana i els participants haurien adquirit una major comprensió pel que fa a les valoracions de les empreses i la realització de la diligència deguda sobre les possibles inversions. Altres empresaris d'Haití i la República Dominicana van presentar els seus negocis als assistents amb l'esperança de garantir una inversió àngel.

Gràcies a la celebració de l'esdeveniment, Caribbean Export va intentar augmentar la consciència dels inversors en Haití i la República Dominicana i ampliar la xarxa regional d'àngeles (RAIN) per incloure grups d'àngels inversors de la República Dominicana i ajudar en el desenvolupament de grups d'àngels a Haití.

anunci

Sobre Caribbean Export

Caribbean Export és una organització regional de desenvolupament d’exportacions i promoció del comerç i de la inversió del Fòrum d’Estats del Carib (CARIFORUM) que actualment executa el Programa Regional del Sector Privat (RPSDP) finançat per la Unió Europea en virtut de l’11th La missió del Fons Europeu de Desenvolupament (FED) de Caribbean Export és augmentar la competitivitat dels països del Carib proporcionant serveis de promoció de les exportacions de qualitat i de promoció del comerç i la inversió mitjançant l'execució efectiva del programa i aliances estratègiques.

Podeu trobar més informació sobre l'exportació del Carib aquí.  

Sobre el programa binacional Haití-DR

El component comercial del Programa de Cooperació Binacional Haití-República Dominicana, en el marc de l’Acord de col·laboració econòmica (APE) CARIFORUM - Unió Europea, té com a objectiu millorar el clima empresarial i la competitivitat d’ambdós països, mitjançant l’augment de les exportacions, la promoció de la inversió , el reforç de les capacitats de les administracions duaneres i el reforç de la competitivitat del sector privat als dos països. Aquest programa està gestionat per l'Agència de Desenvolupament d'Exportacions del Carib a través de la seva oficina subregional a la República Dominicana i una Oficina del Programa a Haití i està finançat per la Unió Europea en el marc del 10è Fons Europeu de Desenvolupament (FED).

 

Comparteix aquest article:

Tendències