Connecteu-vos amb nosaltres

EU

Les pintures d'estudi #BETTERFINANCE tenen perspectives tèrboles per a #pensadors

COMPARTIR:

publicat

on

Avui (octubre de 9) BETTER FINANCE llança la cinquena edició de la seva investigació anual i única sobre el retorn real dels estalvis a llarg termini (que abasta el 86% de la població de la UE i un període de 17 anys), lamentablement una vegada més cridant l'atenció sobre el fet que massa productes de pensions superen massivament els mercats de capitals i continuen obtenint retribucions reals a llarg termini o fins i tot negatives, tot i un rendiment molt bo tant per als mercats de renda variable com per als mercats de bons des de 2011. No és d'estranyar que les pensions i les inversions siguin classificades al final de tots els productes de consum inclosos en el Marc indicador de la UE.

L'Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE) ha repetit recentment el mantra de les autoritats públiques que els ciutadans necessiten assumir la seva responsabilitat pel que fa al seu estalvi de pensions, afirmant que "a la llum dels reptes als sistemes de pensions, la solució per assolir un major ingrés de jubilació és contribuir més i per períodes més llargs ".

Whereas this may be sound advice, it repeatedly ignores a key reason as to why too many long-term and pension savings are failing to provide for an adequate replacement income: insufficient and sometimes even negative long-term real (after inflation) returns. In fact, saving “more and for longer periods” will not even remotely address the issue by itself, since even saving 10% of activity income for 30 years – as often recommended – with a zero real net return will only provide about 12 % of one’s activity income through retirement. It is time for Public Authorities to also address the responsibility of providers.

Per què tan baixos rendiments? Els honoraris i les comissions són els principals culpables, especialment per als productes de pensions personal empaquetats i les assegurances de vida vinculades per unitats. Els impostos sobre l'estalvi a llarg termini també estan en augment.

L'assignació d'actius també és culpable. Les perspectives a mig termini per a l'estalvi europeu de pensions són quelcom menyspreable, ja que els tipus d'interès han arribat al nivell inferior del fons, cosa que fa impossible que els mercats de bons europeus continuïn proporcionant els rendiments extraordinaris de les últimes dècades. Atès que els fons de pensions europeus actualment estan invertits principalment en bons, un nou cop a la rendibilitat sembla inevitable.

Guillaume Prache, director gerent de BETTER FINANCE, va declarar que "si els responsables polítics de la Unió Europea són molt seriosos a l'hora d'abordar la bretxa de les pensions a gran escala a Europa, cal una acció urgent, començant per la ràpida implementació dels components" minoristes "de 2015" Mercats de capitals " Unió "(CMU), finalment augmentant la transparència del rendiment i les taxes d'estalvi a llarg termini i de pensions, així com la posada en marxa d'un Pla Paneuropeu de Pensions Personals (PEPP) que, com a mínim, el poder adquisitiu a llarg termini de l'estalvi de vida dels ciutadans de la UE ".

Trobeu l'edició 2017 de Estalvi de pensions: el retorn real aquí.

anunci

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències