Connecteu-vos amb nosaltres

Negocis

#EuropeanInvestmentBank aprova una inversió de 4.7 mil milions d'euros

COMPARTIR:

publicat

on

El consell d'administració del Banc Europeu d'Inversions va aprovar un total de 4.7 mil milions d'euros de nou finançament per a projectes 30 a Europa i arreu del món en la seva reunió a Luxemburg, incloent 530 milions d'euros per a la recuperació de desastres naturals a Itàlia.

Els esforços de reconstrucció seguiran a 40 diferents esdeveniments meteorològics extrems a les regions italianes de 16 durant els darrers tres anys. Això ajudarà a finançar la reconstrucció urbana, inclosos els habitatges i els edificis públics, així com el finançament a petites empreses i empreses agrícoles afectades per desastres naturals recents.

Altres operacions aprovades van incloure el suport per al transport per carretera i ferrocarril, les energies renovables i les interconnexions elèctriques, la innovació industrial, la sanitat, l'educació i l'energia solar fora de la xarxa.

"Seguim observant una sequera d’inversions a l’economia europea que perjudica la futura competitivitat del continent i les mancances del mercat en les oportunitats de finançament a llarg termini disponibles", va dir Werner Hoyer, president del Banc Europeu d'Inversions. "Els nous projectes aprovats avui segueixen la contribució del BEI a omplir aquestes llacunes, a la inversió sostenible a tot Europa i al món. Però també estem preparats per ajudar les regions a posar-se de peu quan la catàstrofe natural vaga, ja que mostra el paquet de finançament actual per a Itàlia. "

Pla d'inversió per a Europa

El finançament d’onze projectes aprovats per la junta directiva del BEI estarà recolzat pel Pla d’inversions d’Europa i donarà suport a la inversió global per un import de 1.6 mil milions d’EUR en quinze països de la UE.

Les aprovacions d’avui van incloure el suport a la investigació i el desenvolupament a Bulgària, Alemanya, França i Dinamarca, així com finançament per al transport i la infraestructura social a Polònia.

anunci

Millorar el transport urbà, regional i nacional

Es van aprovar un total de 1.8 mil milions d’euros de nou finançament per als nous projectes de transport ferroviari i per carretera de 8. Això inclou el suport per a la modernització de la xarxa ferroviària i de carreteres a Polònia, els nous tramvies a la conurbació del Rhin-Neckar i el material mòbil interurbà nou per utilitzar en rutes entre París i la costa de Normandia.

També es va aprovar un nou finançament per a carreteres urbanes congestionades a Tunísia, donant suport a la construcció de nous enllaços de carretera 8 a la ciutat de Sfax.

Donar suport a l'energia sostenible i millorar les xarxes elèctriques

El suport a la inversió en nous parcs eòlics terrestres a Letònia, així com en nous sistemes de petita escala geotèrmica, biomassa i energia solar a tot Itàlia, va ser aprovat entre un total de 664 milions d'euros per a la inversió en energia nova.

El consell també va recolzar el finançament de propostes per modernitzar i reduir l'ús d'energia a la calefacció urbana a Cracòvia, per construir una nova central de calor i electricitat combinada amb residus a Sofia i construir una interconnexió elèctrica 400kV entre Romania i la capital moldava Chisinau.

També va acordar un nou esquema per donar suport a la inversió en eficiència energètica i hídrica per part de particulars a Portugal.

Permetre la innovació i la investigació de les empreses

El consell del BEI ha aprovat més de deu milions d’euros de nou finançament per donar suport a la innovació de les empreses privades. Això inclou la modernització de la fabricació d’acer a Alemanya i França, desenvolupament de catalitzadors a Dinamarca, cables d’energia eficient a Itàlia i investigació de noves vacunes a Bulgària.

Millorar les instal·lacions sanitàries i educatives

Reflexionant el compromís del BEI de donar suport a inversions a llarg termini en infraestructures socials i innovació, també es va finançar el disseny, la construcció i l’adaptació d’un nou centre de simulació medial a Varsòvia i la modernització de les escoles secundàries del departament de Seine-Saint-Denis. aprovat.

Suport a la regeneració urbana

El consell va donar llum verda a les propostes per recolzar els programes d’inversió de regeneració, renovació i conservació de la ciutat a Limerick i finançar la inversió a ciutats de Silèsia.

Suport a la inversió de petites empreses

Es va aprovar un total de 560m € de nous finançaments per gestionar en associació amb bancs locals. Això millorarà l’accés a finançament per part de petites i mitjanes empreses d’Àustria, Alemanya, Eslovàquia, Bulgària i Portugal.

Durant la reunió d’octubre no s’ha considerat cap projecte d’associació publicoprivada.

Fons

El Banc Europeu d’Inversions (BEI) és la institució creditícia a llarg termini de la Unió Europea propietat dels seus estats membres. Permet finançar a llarg termini una inversió sòlida per contribuir als objectius de la política de la UE.

Visió general dels projectes aprovats per la junta directiva del BEI

Visió general dels projectes aprovats pel consell d'administració del BEI després de la valoració positiva del Comitè d'Inversions de l'EFSI

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències