#Colombia procés de pau, protestes a les eleccions #Iran i Kenyà per debatre

Els eurodiputats estan disposats a demanar a la UE que recolzi el procés de pau a Colòmbia, condemna les morts dels manifestants a l'Iran i demana les reformes del procés electoral kenyà el dimarts a la tarda (16 de gener).

En un debat amb el cap de la política exterior de la UE Federica Mogherini el dimarts de 15h, els diputats europeus poden demanar a la UE i els seus estats membres que renovin el seu suport al procés de pau colombià, principalment a través de:

La consolidació de la pau ha estat la columna vertebral de la Cooperació de la Unió Europea amb Colòmbia des 2002.

Protestes violentes a les eleccions d'Iran i Kenya

En un debat posterior amb Mogherini, els diputats europeus condemnen l'ús desproporcionat de la violència a les protestes més importants d'Iran en gairebé una dècada i condemnen enèrgicament la mort dels manifestants de 21 i l'arrest de diversos milers d'iranians.

En el següent debat a partir de 17.30, els diputats europeus discutiran la persistent inestabilitat a Kenya després de la disputada elecció presidencial de 2017 i l'impuls de les reformes, sobre la base de la Missió d'observació electoral de la UE (EOM) a Kenya informe final després de les eleccions 2017.

Vostè pot veure els debats en el Ple a través d' EP Livei EBS +.

etiquetes: , , , ,

categoria: Una primera pàgina, Àfrica, EU, Parlament Europeu, Iran, Kenya