Els britànics cada vegada més profundament dividits en #Brexit, la recerca troba

La divisió social que va revelar el vot 2016 de Gran Bretanya per sortir de la Unió Europea no només està aquí per quedar-se, sinó per aprofundir, segons la investigació acadèmica publicada aquesta setmana, escriu Elisabeth O'Leary.

Think tank El Regne Unit en una Europa canviant va dir que els britànics no podien canviar d'opinió sobre sortir de la UE, malgrat la incertesa política i econòmica que ha generat, perquè les actituds estan enfortint-se.

"El referèndum (Brexit) va ressaltar les divisions fonamentals en la societat britànica i va superposar una separació d'abandonaments-sobre ells. Això té el potencial de desvirtuar profundament la nostra política en els propers anys ", va dir Anand Menon, director del think tank.

Gran Bretanya està negociant un tractat amb la UE que configurarà les futures relacions comercials, trencant el bloc després de quatre dècades, però el procés es complica per les divisions en els partits, la societat i el propi govern.

Menon va dir que la investigació, basada en una sèrie d'enquestes durant el mes de 18, des que Gran Bretanya va votar a abandonar la Unió Europea, va mostrar que 35% de les persones s'identifiquen com a "Leavers" i 40% com a "restants".

La investigació també va trobar que ambdues parts tenien la tendència d'interpretar i recordar la informació d'una manera que confirmava les seves creences preexistents que també es van afegir a l'aprofundiment de l'impacte de la votació.

Les diferències van mostrar que la fragmentació estava més determinada pels grups d'edat i la ubicació que per la classe econòmica.

Les enquestes han mostrat un suport creixent per a una segona votació sobre si sortir o no de la Unió Europea una vegada que es coneguin els termes de partida, però aquesta votació no necessàriament proporcionaria un resultat diferent, va fer una enquesta de ICM per al diari The Guardian la setmana passada.

L'informe també va demostrar que l'edat era un millor indicador de com els britànics van votar que l'ocupació. Al voltant del 73% dels joves de 18 a 24 van votar per quedar-se a la UE, però la participació d'aquest grup va ser menor que la dels votants més grans.

"Les enquestes d'estudi de les eleccions britàniques han suggerit que, per haver revocat el resultat, un 97% sorprenent dels sub-45s hauria hagut de fer-ho a les urnes, enfront del 65% que realment va votar", va dir l'informe .

La diferència entre les generacions es va fer encara més pronunciada en les eleccions generals de 2017, quan es va mesurar a Gran Bretanya la diferència més gran en la mesura que van votar les diferents generacions.

L'estudi de les eleccions britàniques ha estat realitzat per acadèmics en totes les eleccions generals des de 1964 i mira per què les persones voten, i per què voten com ho fan.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, Brexit, EU, UK

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *