#WorldRadioDay 2018: Un dia per celebrar el poder de la ràdio

| Febrer 13, 2018

Les emissores de ràdio i les seves cases de venda tornen a tenir l'oportunitat de celebrar el Dia Mundial de la Ràdio (13 de febrer), tal com va declarar el novembre de la 2011 la UNESCO per convidar a la indústria a celebrar un mitjà que forma part clau de la vida de milions de persones al voltant del món.

Qui millor que els venedors poden demostrar els punts forts de la ràdio? Egta s'enorgulleix de mostrar els testimonis dels líders de la indústria sobre com la ràdio i l'àudio ajuden a assolir els seus objectius de comercialització recollida de testimonis aquí.

La ràdio ofereix un fort ROI, amplia la barreja de mitjans i ajuda a les marques a créixer. Els avenços en dades i tecnologia, així com la proliferació de l'assistència de veu, faran avançar la indústria de l'àudio. 2018 serà l'any d'àudio per a oients, radiodifusors i editors, així com venedors.

Anem a escoltar als líders de la indústria de tot el món per què accepten la ràdio com una plataforma eficaç i de publicitat.

"La tecnologia està reformant ràpidament el nostre comportament de moltes maneres desafiants. Un d'ells és que la gent avui dia pot -i no- desistir de missatges no desitjats, en gairebé qualsevol plataforma. La ràdio, tanmateix, és un dels pocs canals de gran abast que encara permeten que les marques arribin al gran públic. Creiem que sempre que estigui disposat a invertir prou en creativitat i compromís, les característiques específiques "personals" i "properes" d'aquest mitjà ofereixen un gran potencial per guanyar i augmentar l'atenció a gran escala, a un cost molt raonable ", va dir Jonas Braun, Estratègia de mitjans i projectes especials, Lidl Belgium i Luxemburg.

"La planificació de la ràdio sempre ha tingut un paper important en l'estratègia de comunicació d'Alitalia. A través de la selecció i la barreja adequades de canals de ràdio, bandes de temps i pauses, la ràdio ens permet estar a prop del nostre públic objectiu principal i augmentar l'abast en una escala més àmplia segons els diferents objectius de comunicació de cada campanya publicitària. És un mitjà dinàmic. Ho escoltem per a notícies i entreteniment; pot acompanyar al consumidor en moltes activitats i parts del dia i sovint pot convertir-lo en protagonista de mitjans de comunicació en comptes d'un simple oïdor. La ràdio té una excel·lent salut i seguirà sent un actor clau en l'escena mediàtica des de fa diversos anys ", va dir Luca Fantozzi, director de comunicació i gestor de mitjans d'ALITALIA.

Per obtenir més testimonis i revisar les iniciatives de les edicions anteriors de la visita del Dia Mundial de la Ràdio www.egtaradioday.com. Egta convida a la indústria a celebrar aquest dia i compartir aquesta informació a les xarxes socials amb l'hashtag #WorldRadioDay.

Happy World Radio Day!

etiquetes: , , , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, ràdio