Més suport de la Comissió per #industrialRegions per construir economies resistents i competitives

La Comissió ha seleccionat a 7 regions i estats membres addicionals de la UE per obtenir ajuda a mida l'acció pilot de la Comissió sobre transició industrial: Cantàbria (Espanya), Centre-Val de Loire (França), Nord-est de Finlàndia, Grand-Est (França) i Gran Mánchester (Regne Unit), així com a Lituània i Eslovènia, a més de les regions ja seleccionades al desembre de 2017.

La comissària de Política Regional, Corina Creţu, va dir: "La transició industrial és un repte important per a la nostra economia i la nostra societat. Estic molt contenta de treballar amb les regions 10 i amb dos estats membres per ajudar-los a aprofitar al màxim els seus punts forts i potencials per abraçar la innovació, la descarbonització, la digitalització i desenvolupar les habilitats per al futur ".

Les autoritats seleccionades podran desenvolupar o redissenyar estratègies per a la transformació econòmica regional basades en les seves especialització intel·ligent prioritats, és a dir, les àrees de nínxols de competitivitat de les regions. Els serveis de la Comissió, experts externs i l'Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmics brindaran assistència especialitzada (OCDE) per ajudar a preparar-se per als llocs de treball del futur, ampliar la innovació, donar suport a la transició cap a una economia baixa en carboni, fomentar l'esperit emprenedor i promoure el creixement inclusiu.

A el comunicat de premsa I a full de dades estan disponibles en línia. Podeu obtenir més informació sobre especialització intel·ligent als estats i regions participants Portal de la DG REGIO.

etiquetes: ,

categoria: Una primera pàgina, EU, Comissió Europea