Creixent pressió per a Europa per investigar el maltractament de dones a #Kuwait

| Juny 5, 2018

Un important soci comercial i una destinació d'inversió per a béns de la UE, Kuwait està sent objecte de desafiaments per demostrar que no està a la vista dels abusos als drets humans a casa. Després d’un seguit d’informes d’aquest diari i d’altres mitjans de comunicació internacionals que van posar de manifest els creixents casos de dones a Kuwait que es van fer objectius de persecució, l’eurodiputat David Martin va escriure aquesta setmana al cap de la política exterior de la UE que demanava una comptabilitat completa per part de les autoritats de Kuwait i una investigació de la Parlament Europeu - escriu Josie Simmons

Martin, un diputat europeu per a gairebé deu anys i amb un seient al subcomitè del Parlament Europeu sobre drets humans, va escriure a Federica Mogherini que el tractament dels presos i les queixes de grups de drets humans amb sentències de mala justícia i sentències "desproporcionades", especialment contra minories i estrangers. , són un motiu per estar "molt preocupats".

Transparència Internacional, Amnistia Internacional i, més recentment, Human Rights Watch, en el seu informe 2018, va ressaltar la preocupació de Martin sobre la violació del degut procés i la infracció de la llibertat, que va posar de manifest les preocupacions actuals sobre la sobrepoblació a les presons i el tractament de les minories i especialment de les dones estrangeres. .

La carta de Martin va afegir: "Amb sis a set en una cel·la i només una petita finestra per a la ventilació en el calor tèrmic de Kuwait, és una representació perfecta del maltractament i una clara violació dels drets humans. És una meravella que la gent no mori en aquest tipus de condicions ”.

Martin i altres vocals internacionals destacades a tot Europa estan fent especial atenció a la difícil situació de Marsha Lazareva, que diu que ha estat condemnat a 10 anys de treballs forçats en "una decisió controvertida dels tribunals i on les necessitats bàsiques són assistències mèdiques i, fins i tot, La bíblia es nega arbitràriament. "

Martin va dir: "Per a persones com Marsha, l'accés a la medicina i la cura adequada per a una malaltia en curs és essencial. La degradació que pateixen moltes de les dones presoneres és realment impactant. Per a una nació que s'enorgulleix de ser signant de les convencions sobre drets humans, hauria de ser alarmant per a altres nacions que aquestes pràctiques es puguin continuar sense controlar ".

Diu que Lazareva "és un dels molts estrangers que es deixa podrir" a la presó femenina de Kuwait, explicant: "Sovint es mantenen a les cel·les juntes, són víctimes de ser estrangeres i de religions diferents. A més, l'accés als nens és una preocupació principal per als grups de drets humans, i per a persones com Marsha, mare d’un xenim i filla d’una mare gran, això causa danys innecessaris a les famílies. Com a pare mateix, sé que ha de ser difícil per a un nen petit que hagi de fer front a la seva absència de pares, però que no estigui en condicions de tenir un accés adequat quan estigui legalment permès ha d'anar més enllà de la frustració ".

La lletra finalitza: "Invito la Comissió a examinar aquest cas i obrir un diàleg sobre aquests presumptes abusos de drets humans a Kuwait".

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, Kuwait

Els comentaris estan tancats.