Connecteu-vos amb nosaltres

Drogues

#Drugs - Declaració del comissari Avramopoulos amb motiu del Dia Internacional contra l'abús de drogues i el tràfic il·lícit

COMPARTIR:

publicat

on

En el Dia internacional contra l'abús i el tràfic il·lícit de drogues, el comissari de Migració, Afers Interiors i Ciutadania, Dimitris Avramopoulos, va dir: "El mercat de les drogues il·lícites és cada cop més dinàmic i molt adaptable. Presenta nous reptes en constant evolució per a la nostra societat, especialment Pel que fa als infants i joves.Amb una major producció i disponibilitat de drogues a Europa així com la presència contínua de noves substàncies psicoactives, com per exemple fentanils, la Unió Europea continuarà i intensificarà la seva acció per lluitar contra aquest fenomen. no hi ha temps per abaixar la guàrdia. Continuarem sensibilitzant, donant suport a la prevenció, amb un enfocament clau en les generacions més joves, i romandrem alerta i sensibles. Les drogues il·lícites i l'abús de drogues són un repte global comú i continuarem coordinant la nostra resposta amb els nostres veïns i socis internacionals".

El Dia Internacional contra l'Abús i el Tràfic Il·lícit de Drogues va ser introduït per l'ONU l'any 1987 per conscienciar internacionalment sobre el principal problema que les drogues il·lícites representen per a la societat moderna i per reforçar l'acció global per assolir l'objectiu d'una societat lliure de consum de drogues. El Dia Internacional d'enguany es va centrar en el tema "Escoltar primer: escoltar els nens i els joves és el primer pas per ajudar-los a créixer sans i segurs", amb especial atenció a la prevenció del consum de drogues.

Aquesta iniciativa de les Nacions Unides s'ajusta plenament a les prioritats de la Unió Europea en l'àmbit de la lluita contra l'abús de drogues i les drogues il·lícites, tal com es descriu Estratègia de la UE contra les drogues 2013-2020 i la Pla d'acció en matèria de drogues 2017-2020. La UE està supervisant de prop la situació de les drogues a Europa i emet informes anuals que ofereixen una anàlisi exhaustiva de les tendències i desenvolupaments recents de les drogues als 28 estats membres de la UE, Turquia i Noruega. El Informe europeu sobre drogues 2018 va ser presentada pel comissari Avramopoulos a principis d'aquest mes, el 7 de juny.

Hi ha més informació disponible sobre l'informe online.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències