Connecteu-vos amb nosaltres

EU

10 ciutats seleccionades en competència per #EuropeanCapitalOfSmartTourism2019

COMPARTIR:

publicat

on


Les ciutats següents han estat preseleccionades com a finalistes del concurs per al títol de Capital Europea del Turisme Intel·ligent 2019:
 Brussel·les (Bèlgica), Hèlsinki (Finlàndia), Ljubljana (Eslovènia), Lió (França), Màlaga (Espanya), Nantes (França), Palma (Espanya), Poznań (Polònia), Tallinn (Estònia) i València (Espanya) .

Aquesta nova iniciativa de la UE té com a objectiu promoure el turisme intel·ligent a la UE, fomentar un desenvolupament turístic innovador, sostenible i inclusiu, així com difondre i facilitar l'intercanvi de bones pràctiques. La capital europea del turisme intel·ligent iniciativa reconeix els èxits destacats en quatre categories: sostenibilitat, accessibilitat, digitalització, així com patrimoni cultural i creativitat, de les ciutats europees com a destinacions turístiques.

En la primera fase del concurs, un panell independent d'experts va avaluar les sol·licituds de 38 ciutats de 19 estats membres de la UE.

Totes les ciutats finalistes van demostrar l'excel·lència en les quatre categories de competició combinades.

A la segona etapa, un jurat europeu jutjarà les presentacions de la 10 ciutats finalistes i seleccionarà els dos guanyadors que ostentaran el títol de Capital Europea del Turisme Intel·ligent 2019. 

Les dues ciutats guanyadores es beneficiaran durant un any d'un suport de comunicació i marca, un vídeo promocional, una escultura feta específicament per als seus centres de la ciutat i accions promocionals a mida. 

Quatre ciutats addicionals rebran els premis europeus de turisme intel·ligent pels seus assoliments destacats en les quatre categories del concurs (sostenibilitat, accessibilitat, digitalització i patrimoni cultural i creativitat). 

anunci

Totes les ciutats guanyadores seran homenatjades en un Premi Cerimònia amb motiu del Dia Europeu del Turisme a Brussel·les el 7 de novembre de 2018. El concurs es va poder presentar des de l'11 d'abril de 2018 fins al 30 de juny de 2018. Els termes i condicions estan disponibles aquí. Les ciutats finalistes apareixen per ordre alfabètic, cosa que sí no indicar una rànquing de l'1 al 10. El turisme intel·ligent respon als nous reptes i demandes en un sector en ràpid canvi, inclosa l'expectativa d'informació, productes i serveis digitals; igualtat d'oportunitats i accés per a tots els visitants; desenvolupament sostenible del territori; i suport a les indústries creatives i el talent local.

Comparteix aquest article:

Tendències