Fusions: la Comissió aclareix l'adquisició del control conjunt de #VICLP per #IvanhoeCambridge i #PSPIB

| Setembre 4, 2018


La Comissió Europea ha aprovat, sota el Reglament de concentracions de la UE, l'adquisició del control conjunt de VIC Strategic Multifamily Partners LPs (els "VIC LPs") de l'USby Ivanhoe Cambridge i la Junta d'Inversió de Pensions del Sector Públic ("PSPIB"), ambdós Canadà. Els VIC LPs, actualment controlats exclusivament per Ivanhoe Cambridge, posseeixen i gestionen actius immobiliaris residencials a la zona de la badia de San Francisco. Ivanhoe Cambridge és un inversor immobiliari global controlat per Caisse de dépôt et placement du Québec. PSPIB inverteix els plans de pensions del sector públic canadenc en una cartera global diversificada integrada per inversions en béns arrels, mercats financers públics, capital privat, infraestructura, recursos naturals i serveis de deute privat. La Comissió va concloure que l'adquisició proposada no suposaria cap problema de competència ja que els LPs de VIC no tenien activitats previstes en l'Espai Econòmic Europeu. La transacció es va examinar sota el procediment simplificat de revisió de la fusió. Hi ha més informació disponible a la Comissió competència pàgina web, en el públic registre de casos sota el nombre de cas M.8982.

etiquetes: , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, Comissió Europea, fusions