Fusions: la Comissió aclareix l'adquisició del control conjunt de #VICLP per #IvanhoeCambridge i #PSPIB

| Setembre 4, 2018


La Comissió Europea ha aprovat, en virtut del Reglament de fusions de la Unió Europea, l'adquisició de control conjunt sobre els LPs estratègics de socis plurifamiliars de VIC (els "LPs VIC") de la USby Ivanhoe Cambridge i la junta d'inversió de pensions del sector públic ("PSPIB"), tant de Canadà. Els LPs VIC, actualment controlats únicament per Ivanhoe Cambridge, posseeixen i gestionen actius immobiliaris residencials a la zona de la badia de San Francisco. Ivanhoe Cambridge és un inversor immobiliari global controlat per la Caisse de dépôt et placement du Québec. PSPIB inverteix els plans de pensions del sector públic canadenc en una cartera global diversificada composta per inversions en béns immobles, mercats financers públics, recursos propis, infraestructures, recursos naturals i serveis de deute privat. La Comissió va concloure que l’adquisició proposada no suscitaria cap problema de competència, ja que els LPV del VIC no tenen activitats previstes a l’Espai Econòmic Europeu. La transacció es va examinar sota el procediment simplificat d’avaluació de fusions. Podeu trobar més informació a la Comissió competència pàgina web, en el públic registre de casos sota el nombre de cas M.8982.

etiquetes: , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, Comissió Europea, fusions