#EUCivilProtectionMecanism activat en resposta al terratrèmol de #indonesia

| Octubre 8, 2018

El Mecanisme de Protecció Civil de la UE S'ha activat per respondre als efectes devastadors del terratrèmol i el tsunami a Sulawesi central, Indonèsia. La Comissió Resposta de Coordinació d'Emergències Centre Ara està treballant 24 / 7 mobilitzar ofertes d’assistència a les zones afectades. En resposta immediata, Bèlgica i Dinamarca han realitzat ofertes inicials. Es preveu canalitzar més assistència en els propers dies. “La solidaritat europea no té fronteres. Estem treballant les 24 hores del dia per canalitzar els subministraments essencials a través del nostre mecanisme de protecció civil. Agraeixo als estats que han ofert assistència fins ara i faig una crida als nostres estats membres per que continuïn responent ràpidament ", va dir el comissari Christos Stylianides, Ajudant Humanitari i Gestió de Crisi. Això arriba a la part superior de la pàgina Paquet d’equips d’assistència humanitària inicial de la UE de milions d’euros que es va mobilitzar immediatament després del desastre el cap de setmana passat. A més, Copernicus, el servei de mapes de satèl·lits d'emergència de la Comissió, ha produït mapes de satèl·lits avaluar la situació a les zones afectades i ajudar les autoritats nacionals i els que responen sobre el terreny. La Comissió co-finança els costos de transport de l'assistència mobilitzada a través del mecanisme de protecció civil, que només es pot activar a petició d'un país afectat. fotos i vídeo Les existències del Centre d’Emergències estan disponibles.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , ,

categoria: Una primera pàgina, Desastres, EU, Fons de Solidaritat de la Unió Europea

Els comentaris estan tancats.