#CohesionPolicy - Commission anuncia els guanyadors dels premis 2018 #RegioStars

| Octubre 12, 2018

Comissària de Política Regional Corina Creţu (A la foto) va acollir la cerimònia anual anunciant els guanyadors de la RegioStars premis, premiant els millors projectes de la política de cohesió d'enguany.

I els guanyadors són: Categoria 1) Suport a la transició industrial intel·ligent: Centre de negocis i serveis compartits, un centre de negocis a la ciutat de Fundão, regió Centro, Portugal Categoria 2) La transició cap a una economia sostenible i baixa en carboni: TeKiDe - Reciclatge de fibres tèxtils, un projecte que fabrica nous productes tèxtils a partir de residus de cotó a Helsinki-Uusimaa, Finlàndia, com a part d'un centre econòmic bio i circular que atreu inversions a la regió; Categoria 3) Millor accés als serveis públics: Habitatge social a la ciutat d'Ostrava, un programa d'habitatge social a la regió checa de Moravia i Silèsia; Categoria 4) Abordant el desafiament de la migració: Integració laboral i inclusió social dels refugiats, un programa especial d'integració a la regió espanyola de Múrcia que ajuda els immigrants a trobar el seu lloc a la societat; Categoria 5) Invertir en el patrimoni cultural: Nant Gwrtheyrn, un poble miner abandonat a la costa nord-oest de Gal·les que ha estat restaurat per convertir-se en un centre cultural.

El Museu del Patrimoni Vista Alegre a Portugal va rebre el premi d'elecció pública. El Comissari Creţu va dir: "RegioStars són veritables ambaixadors de la política de cohesió. En el nostre afany per comunicar millor el que Europa fa per als seus ciutadans, aquests projectes són actius valuosos i espero que inspiren moltes regions quan seleccionen projectes finançats per la UE ".

etiquetes: , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, Comissió Europea