Possible acord #Brexit de maig "podria ser recolzat per 30-40 MPs del Treball"

| Octubre 12, 2018

Al voltant de 30 als legisladors 40 de l'oposició, el Partit Laborista estarà disposat a recolzar un acord Brexit que la primera ministra britànica Theresa May intenta atacar amb la Unió Europea, The Times informa el diari, citant els legisladors no identificats, escriu Noi Faulconbridge.

Els negociadors de la UE de Brexit creuen que un acord de divorcis amb la Gran Bretanya està "molt a prop", segons fonts diplomàtiques a Reuters la setmana passada, encara que no està clar si May podria aconseguir l'acord aprovat pel parlament britànic.

Al voltant dels vots de 320 al parlament de 650, es necessita un cert partit per guanyar una votació.

May té legisladors i governs 315 amb una majoria obrera de 13 gràcies a un tracte amb els legisladors 10 del Partit Unionista Democràtic del Nord d'Irlanda (DUP), tot i que els rebels del seu propi partit diuen que 40 dels seus legisladors podria votar en contra del seu acord.

The Times va dir que un grup d'entre 30 als legisladors laborals 40 podria desafiar al seu líder, Jeremy Corbyn, i votar un tracte que May espera recuperar a finals d'any.

En un dels escenaris que es discuteixen, els legisladors laboristes votarien inicialment qualsevol acord per demostrar la lleialtat al lideratge, però si el bloqueig parlamentari continuava sent els rebels, tornaria qualsevol acord que impedís una sortida caòtica, The Times dit.

Si els legisladors rebutgen un acord, maig podria caure i la Gran Bretanya s'enfrontaria a sortir de la UE sense un acord, una mesura que els inversors i caps d'empreses diuen que afebleixen l'oest, pateixen mercats financers i bloquegen les artèries del comerç.

Sense un acord, el Regne Unit passaria del comerç sense interrupció amb la UE als arranjaments duaners establerts per l'Organització Mundial del Comerç per als estats externs.

etiquetes: , , ,

categoria: Una primera pàgina, Brexit, partit conservador, EU, Jeremy Corbyn, Treball, UK