#Migration - Commission proporciona 24.1 milions d'euros a la #InternationalOrganizationForMigration per donar suport, ajuda i educació per als nens immigrants a Grècia

| Octubre 12, 2018

La Comissió Europea ha concedit 24.1 milions d'euros en assistència d'emergència en virtut del Fons d'Assistència, Migració i Integració (AMIF) per donar suport a Grècia en la resposta als reptes migratoris. L'Organització Internacional per a la Migració (OIM) rebrà els fons per ajudar a assegurar que els nens migrants puguin ser immediatament posats en un entorn de protecció i rebre educació.

Suportarà, en particular, l'acompanyament adequat per a menors, el suport mèdic i psicològic, la interpretació i la mediació cultural, així com la provisió d'aliments per als menors no acompanyats de 1,200 a les illes gregues i al continent i facilitar l'educació formal proporcionant kits de transport i escolars.

A més, el finançament ajudarà als immigrants registrats per a programes de retorn i reintegració voluntaris assistits. La decisió de finançament arriba a més de € 1.6 mil milions d'ajuts concedits per la Comissió des de 2015 per fer front als desafiaments migratoris a Grècia. En virtut del Fons d'Assegurament, Migració i Integració (AMIF) i el Fons de Seguretat Interior (ISF), Grècia ha estat guardonat amb 482.2m € en fons d'emergència, a més de 561m € ja concedit en virtut d'aquests fons per al programa nacional grec 2014-2020.

Podeu trobar un full informatiu amb informació detallada sobre el suport financer de la UE a Grècia aquí.

etiquetes: , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, Agenda Europea sobre Migració, Comissió Europea, FRONTEX, Grècia, Immigració, Organització Internacional per a les Migracions (OIM), Mare Nostrum