La Comissió presenta #EUVietnam negocis i acords d'inversió per a la signatura i la conclusió

| Octubre 18, 2018

La Comissió Europea ha adoptat els acords comercials i d'inversió UE-Vietnam, allunyant el camí per a la seva signatura i conclusió. A través d'aquesta aprovació, la Comissió demostra el seu compromís de posar en pràctica aquests acords el més aviat possible. L'acord comercial eliminarà pràcticament totes les tarifes sobre mercaderies comercializadas entre ambdues parts. L'acord també inclou un compromís jurídicament vinculant i vinculant per al desenvolupament sostenible, inclòs el respecte dels drets humans, els drets laborals, la protecció del medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic, amb una referència explícita a l'Acord de París. El president de la Comissió Europea, Jean-Claude Juncker, va dir: "Els acords comercials i d'inversió amb Vietnam són exemplars de la política comercial d'Europa. Porten avantatges i beneficis sense precedents per a empreses, treballadors i consumidors europeus i vietnamites. Tenen plenament en compte les diferències econòmiques entre les dues parts. Promouen una política comercial basada en normes i valors amb forts i clars compromisos sobre el desenvolupament sostenible i els drets humans. En adoptar-les unes hores abans de donar la benvinguda als participants a la Cimera ASEM-UE a Brussel·les, la Comissió mostra el seu compromís d'obrir el comerç i el compromís amb Àsia. Ara espero que el Parlament Europeu i els estats membres facin el necessari perquè l'acord entri en vigor el més aviat possible ". La comissària de Comerç, Cecilia Malmström, va dir: "La Comissió ja ha lliurat dos valiosos i progressius acords amb Vietnam que estic convençut que el Parlament Europeu i els Estats membres de la UE poden donar suport. Vietnam té un potencial enorme per als exportadors i inversors de la UE a fer negocis, ara i en el futur. (...) A través dels nostres acords, també ajudem a difondre els alts estàndards europeus ia crear possibilitats per a debats en profunditat sobre els drets humans i la protecció dels ciutadans. (...) "A el comunicat de premsa, un memoràndum i hi ha fitxes informatives sectorials específiques més informació. La conferència de premsa del Comissari Malmström sobre els acords comercials i d'inversió UE-Vietnam es pot veure a EbS aquí.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, Comissió Europea, Vietnam

Els comentaris estan tancats.