L'informe de tramesa #Brexit de tot el Regne Unit és "especulació": oficina de PM May

| Novembre 5, 2018

Un informe que suggereix que un acord de duanes a tot el Regne Unit s’escriurà en l’acord jurídicament vinculant que regeix la retirada britànica de la UE per evitar la necessitat d’un backstop irlandès, és a dir "especulació", va dir l’oficina de la primera ministra Theresa May, escriu costes Pitas.

El Sunday Times va dir que el pla evitaria la necessitat de tractar Irlanda del Nord de manera diferent, que ha estat el principal bloc d’obstacles a l’acord d’un acord sobre la sortida de la Gran Bretanya del bloc, a finals de març 2019.

Reuters va informar divendres que la UE va suggerir que un acord de duanes posterior al Brexit, que abastés tot el Regne Unit, pogués donar a la Gran Bretanya continental un cert marge per establir normes comercials i mantenir la província d'Irlanda del Nord alineada amb la UE.

El gabinet de maig es reunirà dimarts (6 novembre) per discutir el seu pla, i espera que hi hagi prou progrés abans de divendres (9 novembre) perquè la UE anunci una cimera especial, El Sunday Times dit.

Els preparatius per a un acord final són "molt més avançats del que es va revelar anteriorment", segons l'informe, i es publicarà un document de pàgines 50 o més.

Preguntat sobre l’informe, un portaveu de l’oficina de maig va dir: “Tot és especulació. El primer ministre té clar que estem fent progressos en la relació futura i el 95% de l’acord de retir s’ha resolt i les negociacions continuen ”.

Les xifres de negocis més que 70 demanen una votació pública sobre els termes finals de la sortida de la Unió Europea per part de Gran Bretanya i adverteixen que el país s'enfronta a "bé, a la venda oa un destructiu destructor", va informar el diari.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , ,

categoria: Una primera pàgina, Brexit, EU, UK

Els comentaris estan tancats.