#Germany necessita més dones en la mà d'obra i una estratègia digital: assessors econòmics

| Novembre 8, 2018

Obtenir més dones a la mà d'obra, atreure professionals estrangers i redactar una estratègia per ajudar a l'economia digital hauria de ser la prioritat del govern alemany, segons els seus assessors econòmics, escriu Joseph Nasr.

Aquestes polítiques ajudarien a l'economia alemanya, que sofreix una escassa manca de mà d'obra, que evitin els vents de l'envelliment de la població, la possibilitat que Gran Bretanya deixi la Unió Europea sense un acord, les tensions comercials i una nova crisi del deute sobirà a la zona euro, ells van dir.

"Els riscos per al desenvolupament econòmic han augmentat a causa del conflicte comercial, Brexit, les incerteses polítiques a la zona euro i la sortida planificada de la política monetària expansiva", va dir Isabel Schnabel, membre del consell assessor.

"Els reptes clau són el canvi demogràfic ràpid i el canvi estructural que provoca la digitalització", va afegir.

etiquetes: , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, Germany