Focus de video MOFA #Taiwan valencia com a soci per combatre #ClimateChange

| Novembre 8, 2018

El curtmetratge Una promesa a la terra va ser llançat el novembre de 5 al canal YouTube de Trending Taiwan, suportat pel Ministeri d'Afers Exteriors, per donar a conèixer els mèrits de la nació com un valuós soci mundial en la lluita contra el canvi climàtic i promovent el desenvolupament sostenible.

Filmat a la localització a Myanmar i subtitulado en nou idiomes, incloent l'anglès, japonès, francès, vietnamita i indonesi, el video de dos minuts explora els esforços de Taiwan per proporcionar energia neta a zones remotes del país del sud-est asiàtic.

La pel·lícula és narrada per Hemyantong, de vuit anys, i mostra com la seva vida ha canviat des que el Fons de Cooperació i Desenvolupament Internacional (TaiwanICDF) va instal·lar un sistema d'energia solar al seu llogaret de Larkar a la regió de Sagaing.

Segons el MOFA, el vídeo mostra el compromís de Taiwan de promoure la protecció del medi ambient i el creixement sostenible a tot el món a través del seu desenvolupament i experiència tecnològica.

Llançat a 2016, la iniciativa TaiwanICDF va construir sistemes de minigralls solars en comunitats rurals de les regions de Sagaing i Magway de Myanmar. Segons l'organització més important de l'ajuda exterior a la nació, algunes famílies 560 s'han beneficiat d'aquests esforços.

El projecte és un dels nombrosos programes de desenvolupament sostenible promulgats per TaiwanICDF en aliats diplomàtics i països associats a tot el món. El seu treball d'ajuda en curs a l'Àsia-Pacífic, Àfrica, Amèrica Llatina i el Carib s'estén a sectors com l'agricultura, l'energia neta, l'educació, la seguretat alimentària i l'atenció sanitària.

Una promesa a la terra forma part d'una campanya de la MOFA temàtica de Lluita contra el Canvi Climàtic: Taiwan Can Help pot ressaltar el desig i la capacitat de Taiwan de participar en la Convenció Marc de les Nacions Unides sobre Canvi Climàtic.

etiquetes: , ,

categoria: Una primera pàgina, Taiwan