El president Tsai reafirma la força de les relacions #Taiwan amb el Regne Unit

| Novembre 8, 2018

El president Tsai Ing-wen (centre) parla de les relacions Taiwán-Regne Unit amb el parlamentari britànic Graham Brady (a l'esquerra) a l'Oficina del President a Taipei Cityon 5 de novembre. (Cortesia de l'Oficina del President)
El president Tsai Ing-wen va dir el novembre de 5 que les relacions econòmiques i de comerç robusts entre Taiwan i el Regne Unit estan ajudant a connectar els mercats d'Àsia i Europa, mentre afavoreixen el comerç regional.

Taiwan i el Regne Unit gaudeixen d'un ampli intercanvi en un ampli ventall d'àrees, va dir Tsai. Així ho demostra la signatura de diversos memoràndums d'enteniment aquest any sobre la col·laboració conjunta en finances, desenvolupament d'alta tecnologia, innovació i generació d'energia eòlica, va afegir.

A mesura que els sectors emergents com la intel·ligència artificial i Internet of Things transformen la cadena industrial global, va dir Tsai, aquesta cooperació mútuament beneficiosa crearà una sèrie d'oportunitats emocionants i potencials per a les generacions més joves.

Tsai va fer les observacions mentre rebia una delegació de grup parlamentari britànic-taiwanès (APPG) a l'oficina del president a la ciutat de Taipei. El grup està format per Graham Brady i Lyn Brown, tots dos membres de la Cambra dels Comuns, així com Lord Gilbert i la baronessa McGregor-Smith, que es troba al país el novembre de 2-7 sobre una defensa, econòmica, política exterior i política missió de recerca de relacions.

Segons Tsai, la delegació és la tercera part del Parlament britànic que visita Taiwan aquest any i il·lustra el desig dels legisladors d'ambdós països d'impulsar els intercanvis i aprendre de les respectives experiències legislatives. El govern acull aquesta tendència i es compromet a treballar amb socis afins a salvaguardar valors compartits, va dir.

Davant la creixent competència global, el govern no deixa cap pedra per diversificar l'estratègia comercial de Taiwan i potenciar les capacitats innovadores de les indústries clau, va dir Tsai. Aquest enfocament farà un seguiment ràpid del desenvolupament nacional sostenible i és la pedra angular de la nova política sud-americana, va afegir.

El NSP està millorant els vincles agrícoles, empresarials, culturals, educatius, turístics i comercials de Taiwan amb els estats membres de la 10 Association of Southeast Asian Nations, sis països de l'Àsia Meridional, Austràlia i Nova Zelanda. Es considera la política més efectiva del govern per avançar en el compromís de Taiwan amb l'Indo-Pacífic mentre promou la pau, l'estabilitat i la prosperitat.

Tsai també va aprofitar l'oportunitat per agrair a Brady el suport a llarg termini de APPG dels esforços per ampliar l'espai internacional de Taiwan. Ella va dir que la recent carta dels copresidentes del grup Lord Rogan i Nigel Evans instar a Interpol a convidar a Taiwan a assistir a la seva assemblea general aquest mes a Dubai, que va ser sincerament apreciada pel govern i per la gent.

etiquetes: , , ,

categoria: Una primera pàgina, Taiwan, UK