Les fàbriques més petites del Regne Unit esperen caure en la producció abans de #Brexit - #CBI

| Novembre 8, 2018

Els fabricants britànics més petits esperen que la seva producció caigui per primera vegada en set anys durant els propers tres mesos, perjudicada per la caiguda dels llibres de comandes per davant de Brexit, una enquesta de la indústria el dimecres (7 de novembre), escriu Andy Bruce.

Les comandes nacionals planificades i els fabricants es van registrar en els seus plans d'inversió, va mostrar l'enquesta trimestral de petites i mitjanes empreses (PIMES) de la Confederació d'Indústria Britànica (CBI).

L'informe s'afegeix a una sèrie de senyals de baixada dels fabricants per endavant a Brexit, ara en menys de cinc mesos.

El primer ministre, Theresa May, s'enfronta a la seva oposició al seu pla Brexit dins del seu propi Partit Conservador, i fins ara no ha aconseguit arribar a un acord amb altres líders de la UE, que temia que la Gran Bretanya deixés la UE sense un acord de transició.

"Els fabricants de pimes estan sentint la pressió: tant des d'un impuls econòmic global més suau, reflectit en un descens de les comandes d'exportació i la incertesa de Brexit mossegant-se durament els plans d'inversió", va dir l'economista de CBI, Alpesh Paleja.

L'optimisme sobre les perspectives d'exportació de l'any següent va baixar al nivell més feble des de l'abril de 2009, durant la darrera recessió de Gran Bretanya.

"(A) una reducció significativa de la despesa prevista en el capital és una prova més que la incertesa de Brexit està prenent una mossa real dels plans de les empreses per créixer i innovar", va dir Paleja.

etiquetes: , , , ,

categoria: Una primera pàgina, Brexit, Negocis, EU, Fabricació, UK