La UE treballa a tots els nivells per evitar l'escalada de les #USTradeTensions - #Juncker

| Novembre 14, 2018

La Unió Europea està negociant amb funcionaris de la Casa Blanca a tots els nivells per evitar l'escalada de les tensions comercials amb els Estats Units, va dir el president de la Comissió Europea, Jean-Claude Juncker, el dilluns (12 de novembre) escriu Paul Carrel.

"Estem treballant a tots els nivells amb la Casa Blanca", va explicar Juncker a una conferència que va acollir el Sueddeutsche Zeitung, i va afegir que es reunia amb el president dels Estats Units, Donald Trump, en una reunió de les potències econòmiques de G20 a Buenos Aires a finals de novembre.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, Tisa, Comerç, Els acords comercials, US

Els comentaris estan tancats.