#CECIMO reforça el diàleg amb els responsables polítics amb la creació d'un nou Comitè de Fabricació Additiva

| Desembre 6, 2018

CECIMO ha creat un nou comitè de fabricació additiva (AM). El nou comitè serà la plataforma preeminent per discutir els reptes i oportunitats de les polítiques de la UE en matèria d’AM. Amb aquesta acció, l'Assemblea General de CECIMO ha formalitzat la posició de l'associació com a associació europea per a tota la cadena de valor de la indústria AM a Europa.

El comitè servirà de paraigua per a totes les activitats actuals de CECIMO: tècniques, estadístiques, econòmiques, empresarials i de comunicació, com a veu de les tecnologies de fabricació additiva a nivell europeu.

“El futur de la indústria europea resideix en la industrialització de tecnologies innovadores, com ara la fabricació additiva. Amb la creació d’aquest comitè, estem permetent que totes les empreses AM parlin amb una veu única, autoritzada i experta en temes de la UE que afectin la seva competitivitat, innovació i creixement ”, va dir el nou president del Comitè CECIMO AM, Stewart Lane, gerent corporatiu de Renishaw plc. .

El comitè comptarà amb més de les organitzacions de 350 AM amb experiència puntera en totes les associacions nacionals de 15 representades per CECIMO a nivell europeu. “AM passa ràpidament de prototipatge a producció en sèrie en diversos sectors. Estem a punt de veure la captació industrial de la tecnologia a Europa. Ara, més que mai, és crucial garantir un diàleg permanent i impulsat pels experts amb els responsables polítics de la UE per crear un pròsper ecosistema per a les AM. La nostra associació ha estat a l'avantguarda d'aquest esforç durant molt de temps. Amb aquest comitè, renovem la nostra dedicació a aquest objectiu ", va dir el director general de CECIMO, Filip Geerts.

El nou comitè d’AM se centrarà en temes generals de gran importància per a la industrialització d’AM a Europa, com ara el marc regulador de la UE adequat, el desenvolupament de la força de treball, el comerç i les estadístiques relacionades amb l’AM. També es basarà en el treball del Grup de Treball AM existent, on els membres de CECIMO identifiquen temes específics de política i negocis per intercanviar opinions i suggerir passos comuns. ell

Per obtenir més informació, consulteu el document lloc web o contacte Vincenzo Renda. També pot Mireu i compartiu aquest petit vídeo, amb el director general de CECIMO, Filip Geerts, que explica les seves activitats i el nou comitè de fabricació additiva.

ACECIMO

CECIMO és l'Associació Europea de les Indústries de la Màquina-Eina i les Tecnologies de Fabricació relacionades. Representa les associacions nacionals de 15 per a tecnologia de fabricació additiva (AM) a tot Europa. A través de països membres del continent, CECIMO representa les principals empreses AM de 350, amb membres que juguen un paper significatiu en una àmplia varietat de seccions crítiques de la cadena de valor AM: des del subministrament de tots els diferents tipus de matèries primeres per a la fabricació additiva i el desenvolupament de programari, per a la fabricació de màquines i el processament posterior. CECIMO vol avançar amb aquesta important tecnologia emergent.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU

Els comentaris estan tancats.