#CECIMO reforça el diàleg amb els responsables polítics amb la creació del nou Comitè de Fabricació Additiva

| Desembre 6, 2018

CECIMO ha creat una nova comissió d'additius de fabricació (AM). La nova comissió serà la plataforma preeminent per discutir els desafiaments i les oportunitats de la política de la UE en l'àmbit de l'AM. Amb aquesta acció, l'Assemblea General de CECIMO ha formalitzat la posició de l'associació com l'Associació Europea per a tota la cadena de valor de la indústria AM a Europa.

La comissió actuarà com a punt de referència per a totes les activitats actuals de CECIMO (tècnica, estadística, econòmica, empresarial i de comunicació) com la veu de les tecnologies de fabricació additiva a nivell europeu.

"El futur de la indústria europea rau en la industrialització de tecnologies innovadores, com ara la fabricació d'additius. Amb la creació d'aquest comitè, estem permetent a totes les empreses AM parlar amb una veu única, autoritzada i experta en temes de la UE que afecten la seva competitivitat, innovació i creixement ", va dir el recentment nomenat president de la Comissió CECIMO AM Stewart Lane, gerent corporatiu de Renishaw plc .

La comissió confiarà en més de les organitzacions 350 AM amb coneixements avançats que abasten les associacions nacionals 15 representades per CECIMO a nivell europeu. "AM està canviant ràpidament des de prototips fins a producció en sèrie en diversos sectors. Estem a punt de veure la captació industrial de la tecnologia a Europa. Ara més que mai, és fonamental garantir un diàleg permanent i d'experts amb els polítics de la UE, per tal de crear un ecosistema pròsper per a l'AM. La nostra associació ha estat al capdavant d'aquest esforç durant molt de temps. Amb aquest comitè, renovem la nostra dedicació a aquest objectiu ", va dir el director general de CECIMO, Filip Geerts.

El nou comitè AM se centrarà en temes generals importants per a la industrialització de l'AM a Europa, com ara el marc regulador de la UE, el desenvolupament de la força laboral, el comerç i les estadístiques relacionades amb l'AM. També es basarà en el treball del grup de treball AM existent, on els membres de CECIMO presenten polítiques i assumptes empresarials específics per intercanviar opinions i suggerir mesures comunes. ell

Per obtenir més informació, consulteu el lloc web o contacte Vincenzo Renda. També pot mira i comparteix aquest breu vídeo, amb el director general de CECIMO, Filip Geerts, explicant les seves activitats i el nou comitè d'additius.

About CECIMO

CECIMO és l'Associació Europea de les Indústries de la Màquina-Eina i les Tecnologies de Fabricació Afins. Representa a les associacions nacionals 15 per a la tecnologia Additive Manufacturing (AM) a tota Europa. A través dels països membres del continent, CECIMO representa a les principals empreses AM de 350, amb membres que tenen un paper important en una àmplia varietat de seccions crítiques de la cadena de valor AM: des del subministrament de tot tipus de matèries primeres per a la fabricació d'additius i el desenvolupament de programari, màquina de fabricació i postprocessament. CECIMO busca avançar amb aquesta important tecnologia emergent.

etiquetes: , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU