Connecteu-vos amb nosaltres

EU

La Comissió publica projectes de normes per garantir que les empreses d'inversió i els distribuïdors d'assegurances considerin #SustainabilityTopics quan assessoren els clients

COMPARTIR:

publicat

on

La Comissió ha publicat un projecte de normes sobre com les empreses d'inversió i els distribuïdors d'assegurances han de tenir en compte les qüestions de sostenibilitat a l'hora de proporcionar assessorament als seus clients.

L'anunci forma part de la Comissió Pla d'Acció per a la Finançament del Creixement Sostenible primer es va presentar el maig 2018 i modificaria els actes delegats en virtut de la Directiva sobre mercats d'instruments financers (MiFID II) i la Directiva de distribució d’assegurances.

Les noves normes de projecte ajudaran a integrar les consideracions i preferències ambientals, socials i de governança (ESG) en l'assessorament a la inversió i la gestió de carteres i en la distribució de productes d'inversió basats en assegurances.

La Comissió només pot adoptar aquests projectes una vegada oficialment noves disposicions de divulgació per a inversions sostenibles i riscos de sostenibilitat, que va establir una definició de tota la UE per a consideracions ESG, s'han acordat a nivell de la UE.

Al mateix temps, la publicació d'avui hauria de garantir que les empreses d'inversió i els distribuïdors d'assegurances ja es puguin preparar per tenir en compte consideracions i preferències ESG en les avaluacions d'idoneïtat que realitzin per veure si les inversions proposades són adequades per a un client. Un cop adoptats per la Comissió, els actes delegats entraran en vigor després de la seva publicació al Diari Oficial, tret que el Parlament Europeu i el Consell s’hi posin objecció en un termini de tres mesos (prorrogables a sis mesos).

El pla d’acció per a finances sostenibles forma part de l’ampliació Unió de mercats de capitals (CMU) els esforços per connectar finançament amb les necessitats específiques de l’economia europea en benefici del planeta i de la nostra societat i és un dels passos clau per implementar l’històric Acord de París i la L’agenda de la UE per al desenvolupament sostenible.

anunci

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències