Reptes capdavanters jueus de la UE #Corbyn aposta per combatre #AntiSemitisme

El rabbiní Menachem Margolin, president de l'Associació Europea de Jueus (EJA), va escriure al líder del Partit Laborista Jeremy Corbyn demanant-li que exigís que un dels seus eurodiputats es quedés sense parlar en un esdeveniment anti-israelià al Parlament Europeu el gener de 22. L'eurodiputat laborista Julie Ward (A la foto) compartiria l'escenari amb el terrorista IRA acusat i l'eurodiputada de Sinn Fein, Martina Anderson, que ha qualificat als israelians com "una ràbia" i el periodista David Cronin, que glorifica les accions de Hamas al seu blog al lloc web "Intifada Electrònica" i que va intentar sense èxit fer una detenció ciutadana per l'ex líder laborista Tony Blair per presumptes crims de guerra.

La crida del rabí Margolin ve quan el treball busca allunyar-se de les acusacions d'antisemitisme emmascarades darrere de les crítiques d'Israel.

L'esdeveniment del dimarts al Parlament Europeu s'anomena "Dret estatal de Nació - Ocupació i discriminació a Israel" i està organitzat pel Fòrum Europal, grup que defensa els boicoteques i les sancions contra Israel i incita els estudiants al campus a prendre mesures.

En la seva carta a Corbyn, Rabbi Margolin va dir: "Malgrat moltes declaracions de vostè i la seva festa pel que fa al seu compromís de lluitar contra l'antisemitisme, les accions dels seus membres segueixen volant davant aquestes garanties.

"Si creieu que és apropiat que un representant electe de la vostra part, l'eurodiputat, Julia Ward, comparteixi un escenari amb un acusat horda d'Israel i un ex-terrorista de l'IRA condemnat que ha qualificat als israelians com una" erupció "i un periodista que ho ha fet el treball de la seva vida va ser l'únic estat jueu del món i va intentar fer una detenció ciutadana contra l'ex líder del Partit Tony Blair per crims de guerra aliat a Iraq, Afganistan, Palestina, Líban i Sèrbia, aquesta és la vostra prerrogativa.

"Si creieu que és convenient que un parlamentari del Partit Laborista participi en un esdeveniment tan descaradament parcial que utilitza els termes" discriminació "i" ocupació "de divisió en el seu títol, en lloc de participar en un diàleg civil i racional sobre qüestions relacionades amb el procés de pau i el conflicte israelià-palestí, també és la vostra prerrogativa.

"Si aquest és el cas, podeu estar segur que les vostres declaracions, les vostres declaracions i els vostres esforços per distanciar-vos i el vostre partit contra les acusacions de l'antisemitisme es faran inútils, inútils, sense significat, substància i fraudulents, i ser jutjat com a tal pel judaisme europeu.

"Si, d'altra banda, si un dels vostres diputats europeus parla en un acte d'aquest tipus, amb aquestes persones us alarmes, heu d'exigir que aquest representant sènior del Partit Laborista se suprimeixi i el nom del vostre partit d'aquest esdeveniment, o que se n'elimini la part en nom del qual defensarà amb els que donen suport a Hamas i l'IRA i que fan declaracions vàries i patentament falses sobre Israel i els seus ciutadans.

"Espero la teva resposta," va concloure Margolin.

Q & A - Enquesta Eurobaròmetre sobre antisemitisme a Europa

etiquetes: , , ,

categoria: Una primera pàgina, Antisemitisme, EU, Parlament Europeu, Israel