Connecteu-vos amb nosaltres

EU

L'informe dels eurodiputats de #ECR aborda #TerroristContent en línia

COMPARTIR:

publicat

on

Una nova legislació a escala de la UE per abordar els continguts terroristes publicats en línia s'ha presentat el febrer de 4 per l'eurodiputada Daniel Dalton (A la foto). El seu projecte d'informe afegeix les dents al codi de pràctica existent mantenint un èmfasi en l'acció voluntària.

Hi hauria un requisit a les plataformes per eliminar el contingut terrorista en una hora si les autoritats nacionals ho indiquessin, però les multes punitives de fins al 4% de la facturació d’una empresa només es cobrarien si les plataformes incompleixen reiteradament.

Dalton es basa en les propostes originals de la Comissió Europea proporcionant una major protecció per a les petites empreses, que poden no complir el termini màxim de 60 minuts, i suggereix que els serveis d'infraestructura en el núvol per a empreses s'eliminin de l'abast de la legislació, ja que no controlen les dades. i no pot eliminar contingut específic.

Es podria demanar als llocs que són objecte regularment de contingut terrorista que introdueixin un control específic de les publicacions, però han de tenir "en compte especialment els drets fonamentals dels usuaris i la importància de la llibertat d'expressió".

El eurodiputat britànic, Dalton, va dir: "És clar que hi ha un problema amb material terrorista que circula sense control a Internet durant massa temps. Les autoritats policials m'han deixat clar que el contingut terrorista es difon més ràpidament a la primera hora i que el principi d'una hora és vital.

"Aquesta propaganda es pot relacionar amb incidents terroristes reals i, tot i que el codi voluntari existent adoptat per les plataformes ha aportat millores, ara cal recolzar-lo amb la legislació. No obstant això, els passos que fem han de ser pràctics i proporcionats si volem salvaguardar la lliure Sense un procés just ens arrisquem a eliminar el contingut de manera excessiva, ja que és comprensible que les empreses adopten un enfocament de seguretat per defensar-se.

"També és important assegurar-se que les mesures proactives introduïdes per les plataformes no condueixin a un control general del contingut per la porta del darrere".

anunci

Dalton va afegir: "Espero treballar amb els meus col·legues per garantir una posició forta i unida del Parlament Europeu sobre aquesta important legislació".

L'informe va ser considerat per la Comissió de Llibertats Civils, Justícia i Afers d'Interior. S'espera que tots els eurodiputats votin abans de les eleccions europees.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències