La UE canalitza més suport per a #Mozambique després de #CycloneIdai

A petició de Moçambic, el Mecanisme de Protecció Civil de la UE S'ha activat per ajudar els afectats per l’impacte devastador del cicló Idai.

El comissari Christos Stylianides, ajudant humanitari i gestió de crisis, va dir: "Moçambic no és l'únic en aquests temps difícils. Més ajuda de la UE està en camí. Estem treballant 24 / 7 per lliurar subministraments essencials i salvar vides. També enviem experts humanitaris de la UE a les zones afectades per coordinar la nostra assistència. Agraeixo als nostres Estats membres el seu generós suport. Aquesta és la solidaritat de la UE en acció ”.

En resposta immediata, la Comissió Centre de Coordinació de Resposta a Emergències Ja ha rebut ofertes d’assistència d’Alemanya, Dinamarca, Luxemburg, Espanya, Itàlia, Portugal i el Regne Unit a través del mecanisme. L’assistència que s’ofereix inclou equips de purificació d’aigua, equips mèdics d’emergència, tendes de campanya i equipament de protecció, kits d’higiene, alimentació i matalassos i telecomunicacions per satèl·lit per a treballadors humanitaris sobre el terreny. A més, un equip d'experts de 10 de set Estats membres (Alemanya, Finlàndia, Països Baixos, Portugal, Romania, Suècia i Eslovènia) seran enviats a Moçambic per ajudar amb la logística i l'assessorament.

Aquesta assistència addicional es troba a la part superior de l’equip 3.5 milions d’euros d’ajuda humanitària de la UE ja s’ha anunciat a principis d’aquesta setmana per a Moçambic, Malawi i Zimbabwe, així com a 250,000 d’Europa a les societats de Creu Roja de Moçambic i Malawi. Els serveis de cartografia per satèl·lit Copernicus de la UE també s’utilitzen per ajudar les autoritats locals a treballar sobre el terreny.

fotos i vídeo estocs del Centre de coordinació de resposta d'emergència, així com un vídeo de la UE Copèrnic programa i a full de dades al centre d’emergència de la UE estan disponibles en línia.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , ,

categoria: Una primera pàgina, Desastres, EU, Comissió Europea, Fons de Solidaritat de la Unió Europea, L'assistència humanitària, finançament humanitària

Els comentaris estan tancats.