La UE es reuneix per evitar fer front a #Brexit, segons el ministre alemany

| Abril 15, 2019

L'última decisió de la Unió Europea per concedir a la Gran Bretanya una extensió del Brexit demostra que els líders europeus poden trobar una solució comuna, el ministre alemany d'Economia, Peter Altmaier (A la foto) va dir el divendres (12 abril), escriu Tassilo Hummel.

"Al final, ens vam quedar junts quan va arribar a l'extensió fins a finals d'octubre i vam cooperar bé amb el govern britànic", va dir Altmaier a l'emissora pública Deutschlandfunk.

Va dir que era optimista que en un futur es podia evitar un escenari sense negociació, tot i que encara que ningú sabés què bé es prepararia Londres per a un Brexit desordenat, el fet que les discussions entre els partits entre la Primera ministra Theresa May i el treball eren la celebració per primera vegada va ser un signe positiu.

etiquetes: , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, Brexit, EU, Germany, UK