Hola: els europeus es desperten amb trucades internacionals més barates

A partir de 15 de maig, les trucades entre països de la UE tenen un límit de centaus de dòlars per minut i missatges de text a sis centaus.

Mentre que els preus de les trucades telefòniques han disminuït de manera constant durant els darrers anys i la UE ja ha suprimit els costos d'itinerància, el cost de les trucades telefòniques a altres països de la UE va continuar sent elevat. Això és ara en el passat amb noves regles sobre trucades telefòniques internacionals a 15 de maig.

Els nous preus de les trucades internacionals formen part del Codi Europeu de Comunicacions Electròniques que Els diputats europeus van aprovar 14 novembre 2018. Les trucades telefòniques més barates formen part d’una estratègia de mercat digital que vol garantir que tots els europeus, independentment de la seva ubicació o ingressos, puguin participar en l’economia i la societat digital.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, Parlament Europeu

Els comentaris estan tancats.