Una Europa que protegeix: Un bon progrés per fer front a les amenaces #Hybrid

La Unió Europea i els estats membres han avançat molt en la lluita contra les amenaces híbrides a través d’una sèrie d’actuacions concertades en una àmplia gamma de sectors per impulsar significativament les capacitats, mostra l’últim informe adoptat per la Comissió i el Servei Europeu d’Acció Exterior.

Les mesures 22 identificades sota el marc conjunt de 2016 sobre la lluita contra amenaces híbrides i la comunicació conjunta 2018 sobre l'augment de la resiliència i el reforç de les capacitats per abordar les amenaces híbrides, des del millor intercanvi d'informació i l'enfortiment de la protecció de la infraestructura crítica i la ciberseguretat, fins a la recuperació de la resistència a les nostres societats radicalització i extremisme.

Els estats membres han rebut suport a través del marc i la resposta de la UE a les amenaces híbrides ha estat provada amb èxit, inclosa de manera paral·lela i coordinada amb l’OTAN en diversos exercicis. L’informe descriu els progressos detallats en un gran nombre d’àrees, que inclouen; Reforçar les comunicacions estratègiques per fer front a la desinformació, la ciberseguretat i la ciberdefensa, els riscos relacionats amb la química, la biologia, la radiologia i el nuclear i la protecció de la infraestructura crítica.

El reportar i el ple el comunicat de premsa estan disponibles en línia.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , ,

categoria: Una primera pàgina, Defensa, EU, Comissió Europea, Radicalització, Seguretat, Terrorisme

Els comentaris estan tancats.