#Migration: presentació a la CPI condemna la UE per "crims contra la humanitat"

La portaveu de migració de la Comissió Europea, Natasha Bertaud, va fer una declaració oficial sobre un document publicat recentment per la XSUMX a la Cort Penal Internacional per part dels advocats de drets humans Juan Branco i Omer Shatz el juny de 245, 3, escriu David Kunz del reporter de la UE.

El cas va afirmar que la UE i els seus estats membres haurien d’afrontar mesures punitives per a la defunció dels immigrants libis a la Mediterrània. La UE diu que aquestes morts no són el resultat dels camps de la UE, sinó de les rutes perilloses i cruels en què els traficants prenen immigrants. Bertaud va dir que la trajectòria de la UE en salvar vides "ha estat la nostra màxima prioritat i hem estat treballant sense parar amb aquest objectiu". Bertaud va dir que l'augment de les operacions de la UE a la Mediterrània ha provocat una disminució de les morts en els darrers anys de 4.

L'acusació afirma que els estats membres de la UE van crear la "ruta de migració més mortal del món", que ha provocat més de morts d'immigrants 12,000 des dels seus inicis. Branco i Shatz van escriure que la devolució forçosa dels immigrants als camps de Líbia i la "posterior comissió d'assassinat, deportació, empresonament, esclavitud, tortura, violació, persecució i altres actes inhumans contra ells" són motius d'aquesta acusació.

Angela Merkel i Emmanuel Macron van ser nomenats específicament com aquells que recolzaven conscientment aquests camps de refugiats, que els advocats van condemnar explícitament en el seu informe. La UE té previst mantenir la seva presència a la costa de Líbia i té com a objectiu crear alternatives més segures als centres de detenció.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU

Els comentaris estan tancats.