#Huawei: obertura, col·laboració i desenvolupament: construir un #DigitalSociety segur

| Juny 11, 2019

La sèrie 360 de GSMA Mobile es va celebrar recentment a l'Haia sota el tema "Seguretat per 5G", que va reunir representants de companyies mundials, proveïdors d'equips, governs i reguladors de la indústria. Aquest esdeveniment té per objectiu impulsar el consens, a través d’Europa i del món en general, dels sistemes d’assegurament, proves i certificació de la seguretat cibernètica de 5G.

Sean Yang, director de l'Oficina Global de Seguretat i Ciber de Huawei

Sean Yang, director de l'Oficina Global de Seguretat Cibernètica de Huawei, va pronunciar un discurs principal a l'esdeveniment titulat Obertura, desenvolupament de la col·laboració: construir una societat digital segura. Yang va parlar del canvi global ràpid de paisatge 5G i va compartir el que ha fet la indústria en els estàndards de seguretat 5G i en les proves de seguretat 5G en resposta als reptes de la seguretat cibernètica.

Yang va assenyalar que Huawei respon activament i dóna suport a la NESAS (Network Equipment Security Assurance Scheme): una iniciativa GSMA destinada a impulsar el desenvolupament de normes unificades per a la certificació i la certificació de seguretat cibernètica a Europa i al món. Les normes de seguretat unificades ajudaran a garantir que tots els elements i serveis de la xarxa puguin arribar als mateixos nivells de seguretat.

"És comprensible que la seguretat de 5G posi molta atenció", va dir Yang. "Hem de recordar que la seguretat cibernètica és, en essència, una qüestió tècnica, i qualsevol problema tècnic hauria de ser abordat a través de mitjans tècnics. La confiança en la ciberseguretat hauria de basar-se en fets; els fets han de ser verificables; i la verificació s'ha de basar en estàndards. "

Yang també va posar èmfasi en la disposició de Huawei a treballar amb socis de la indústria per desenvolupar normes i regles més clares i crear confiança en la indústria. "Sempre donem suport i contribueix activament als estàndards internacionals i complim amb les lleis i les regulacions de seguretat cibernètica", va dir. "Estem treballant amb socis de la indústria per construir un ecosistema global obert, transparent i vibrant que prospera de la col·laboració i de l'èxit compartit".

Yang va expressar la seva creença que totes les tecnologies s'enfronten a problemes de seguretat a la fase inicial. S'ha de dedicar esforços a abordar aquests problemes a mesura que la tecnologia segueixi desenvolupant-se, va afegir, tot assenyalant que totes les parts interessades han d'adoptar una actitud proactiva. Va demanar a tots els actors de la indústria que treballessin junts per crear confiança i crear un món digital segur per a les generacions futures.

"La seguretat comença amb els nostres valors i creences, incloent integritat, capacitat, responsabilitat, fiabilitat, obertura i transparència", va dir. "Huawei està treballant activament amb totes les parts interessades en tecnologia de seguretat, estandardització, certificació, verificació i intercanvi de informació sobre vulnerabilitats i amenaces".

Yang també va assenyalar que Huawei ha construït sis centres de verificació de seguretat a tot el món, incloent el recentment inaugurat Centre de transparència en seguretat cibernètica a Brussel·les, que Yang va qualificar de plataforma de col·laboració i comunicació entre agències governamentals, experts en tecnologia, associacions industrials i organitzacions de normes. .

"A través d'aquesta plataforma, podem trobar un camí cap a un millor equilibri entre desenvolupament i seguretat en una era digital", va dir.

Durant l’esdeveniment, Huawei va publicar un llibre blanc amb el títol Associació amb la indústria per a la seguretat de 5G. El llibre blanc descriu com 5G es basa en els protocols de seguretat de generacions anteriors de tecnologia de comunicacions (des de 2G i 3G a 4G) i proporciona capacitats de seguretat cibernètica millorades. Això significa que 5G és molt més segur que els seus predecessors.

Per tal d’ampliar els èxits existents en seguretat 5G, Huawei ha demanat a tota la indústria que siga oberta, transparent i col·laborativa, i optimitzi contínuament les lleis, regulacions i mecanismes de verificació i assegurament de la seguretat de 5G. Huawei espera que aquestes iniciatives facin que les xarxes siguin més resistents i millorin els estàndards i les tecnologies de seguretat perquè les amenaces i els desafiaments de seguretat de 5G puguin ser tractats millor.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, Negocis, economia digital, Mercat únic digital, societat digital, EU, EU, les article, L'Haia

Els comentaris estan tancats.