#EU4AnimalWelfare - 5a reunió de la plataforma de la UE: fer balanç dels assoliments

El diumenge 17 juny, el comissari Vytenis Andriukaitis de Salut i seguretat alimentària participarà a la cinquena reunió del Plataforma de la UE sobre benestar animal.

Llançat el juny de 2017, la plataforma es reconeix ara com un fòrum fonamental per als estats membres i els grups d'interès per compartir informació i bones pràctiques. Davant de la reunió, la comissària Andriukaitis va destacar: "Els èxits de la Plataforma són importants i encouro el treball i el compromís dels membres de la Plataforma que han contribuït decisivament a millorar les condicions de benestar animal de milions d'animals a la UE en els darrers anys".

El ordre del dia de la pròxima plataforma inclou presentacions sobre els subgrups de la Comissió sobre transport animal i sobre el benestar dels porcs, així com sobre els assoliments de les iniciatives habituals creades pels membres. La Comissió també presentarà el Full de Ruta de l'Evaluació de l'Estratègia de Benestar Animal i els resultats del Pla de Control Coordinat de la UE sobre la venda en línia de gats i gats.

La reunió serà transmesa per Internet aquí i en EBS (a 9h30 CET). Més informació sobre els principals assoliments de Benestar Animal disponibles aquí. #EU4AnimalWelfare.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , ,

categoria: Una primera pàgina, el transport d'animals, Benestar dels animals, Aus i Hàbitats, EU, Comissió Europea

Els comentaris estan tancats.