La Comissió dóna suport a #Croatia per atraure inversions i potenciar la competitivitat

La Comissió Europea i l'Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmics (OCDE) ofereixen experiència tècnica a Croàcia per ajudar a reduir la càrrega administrativa, eliminar obstacles per a les empreses i crear un entorn atractiu, robust i competitiu per a la inversió nacional i estrangera.

El complet regulador i revisions de polítiques d'inversió presentats a 18 juny proposen accions per millorar el marc regulador i les condicions per a la inversió de Croàcia. El treball de l'OCDE i de la UE Programa de suport a la reforma estructural té com a objectiu millorar la vida dels ciutadans i les empreses mitjançant l’augment del rendiment econòmic i social. El Programa de Suport a la Reforma Estructural ofereix experiència a tots els països de la UE per al disseny i la implementació de reformes que millorin el creixement.

El suport es basa en la demanda i està fet a mida per a l'estat membre beneficiari. Per obtenir més informació sobre el projecte a Croàcia, vegeu el document el comunicat de premsa.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , ,

categoria: Una primera pàgina, Croàcia, EU, Comissió Europea

Els comentaris estan tancats.