Conferència: avaluar el rendiment de les inversions de #CohesionPolicy, per obtenir resultats encara millors en el proper #EUBudget a llarg termini

Avui (juny de 20), la comissària de política regional Corina Creţu (A la foto) està a Bucarest per assistir a la 8th Conferència sobre l'avaluació de la política de cohesió. Durant dècades, la Comissió, els estats membres i els experts independents han avaluat el rendiment de les inversions de cohesió. Aquestes avaluacions van contribuir a augmentar la relació qualitat-preu i, finalment, van modificar les successives reformes de la mateixa política, fent-la cada vegada més centrada en els resultats.

Abans de l'inici de el període de pressupost de la UE 2021-2027, es reunirà la conferència altaveus d’alt nivell qui discutirà sobre com fer el seguiment i l’avaluació de les inversions de cohesió, estratègies d’especialització intel·ligent i les estratègies d’inversió territorial més eficients.

La Comissió Creţu va comentar, abans de la conferència: "Tenim proves que al llarg dels anys, la cultura i la tradició de l'avaluació a la política de cohesió no només han fet que la política sigui més impactant, sinó que també ha inculcat el focus en el rendiment de moltes polítiques públiques nacionals. . Es tracta d’una altra història d’èxit de la política de cohesió de la qual podem estar orgullosos. Demà discutirem sobre com afinar més els nostres mètodes d’avaluació, fins i tot per obtenir millors resultats en el proper pressupost de la UE a llarg termini. Ho devem als ciutadans de la UE ”.

Els participants a la conferència compartiran les millors pràctiques i debatran quines eines tecnològiques poden ajudar millor a avaluar les inversions en cohesió. En particular, la Comissió presentarà els seus treballs dades obertes. Millorar la manera d’avaluar les inversions en cohesió està en línia amb l’objectiu de la Comissió de millora de la legislació, que es basa en evidències i un procés transparent i involucra ciutadans i actors (per exemple, empreses, administracions públiques i investigadors).

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, pressupost de la UE, Comissió Europea

Els comentaris estan tancats.