La UE va signar acords de comerç i inversió amb #Vietnam

El Consell de Ministres ha aprovat els acords de comerç i inversió entre la UE i el Vietnam i ha obert el camí per a la seva signatura el diumenge 30 de juny a Hanoi.

El president de la Comissió Europea, Jean-Claude Juncker, va dir: “Acojo amb satisfacció la decisió presa avui pels estats membres. Després de Singapur, els acords amb Vietnam són el segon que es va concloure entre la UE i un país del sud-est asiàtic, i representen les bases per a un major compromís entre Europa i la regió. També és una declaració política de dos socis i amics que es troben junts per un comerç obert, just i basat en regles. "

Cecilia Malmström, comissària de comerç, va dir: "Estic molt content de veure que els estats membres han donat llum verda als nostres acords comercials i d'inversió amb Vietnam. Vietnam és un mercat vibrant i prometedor de més d’un 95 milions de consumidors i ambdues parts tenen molt a guanyar a causa de relacions comercials més fortes. Més enllà dels clars beneficis econòmics, aquest acord també té per objectiu reforçar el respecte dels drets humans, així com protegir el medi ambient i els drets dels treballadors. Acojo amb satisfacció la participació de Vietnam en el procés fins ara: la seva recent ratificació de la Convenció de l'Organització Internacional del Treball sobre la negociació col·lectiva és un excel·lent exemple de com els acords comercials poden fomentar uns estàndards més alts. "

Els acords tindran un avantatge sense precedents per a les empreses, consumidors i treballadors europeus i vietnamites, tot promovent el respecte als drets laborals i la lluita contra el canvi climàtic en virtut de l'Acord de París. Per obtenir més informació, consulteu el document el comunicat de premsa disponible en línia, així com documents a la pàgina web pàgines web dedicades.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, Comissió Europea, Vietnam

Els comentaris estan tancats.