Viatges ràpids en ferrocarril al nord de Eslovàquia gràcies a #CohesionPolicy

El Fons de cohesió inverteix gairebé 285.5 milions d’euros per a un desplaçament més ràpid del ferrocarril al nord de Eslovàquia, a la línia ferroviària entre les ciutats de Žilina i Púchov, a prop de la frontera amb Txèquia a la xarxa transeuropea de transport (TEN-T) El projecte finançat per la UE millorarà la secció de la línia entre Púchov i Považská Teplá perquè els trens puguin viatjar fins a 160 km / h.

La UE també finançarà la construcció de dos túnels, tres broders i la rehabilitació de dues estacions de tren a Považská Teplá i Považská Bystrica. Corina Creţu, comissària de política regional, va dir: "La UE finança una millor xarxa ferroviària a la regió de Trenčín. Gràcies a aquesta inversió, els passatgers gaudiran d'una major seguretat i comoditat en línia i de connexions més ràpides a altres regions eslovacs ia la República Txeca. Com que aquest projecte promou la mobilitat neta a la regió, els habitants també es beneficiaran, en definitiva, d'una millor qualitat de l’aire ".

El projecte s'hauria de completar al final de 2021. La Unió Europea està invertint gairebé X mil milions d'euros en xarxes de transport i energia a Eslovàquia sota la política de cohesió 3.5-2014.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, Comissió Europea, Eslovàquia

Els comentaris estan tancats.