#IllegalFishing - La UE retorna la targeta groga de Taiwan després de les reformes

La Comissió Europea, en nom de la UE, ha decidit aixecar la targeta groga que reconeix els progressos realitzats per Taiwan i la millora important dels seus sistemes legals i administratius de pesca per lluitar contra la pesca il·legal, no declarada i no regulada (INDNR).

Karmenu Vella, comissària de Medi Ambient, Afers Marítims i Pesca, va dir: “Dono la benvinguda als considerables esforços realitzats per Taiwan per reformar el seu marc legal pesquer, implementar noves eines de control i millorar la traçabilitat dels productes de la pesca marina. El diàleg de la UE amb Taiwan ha mostrat de nou que la cooperació internacional és un factor clau per a una gestió oceànica més saludable. "

La UE està compromesa amb la lluita contra la pesca il·legal, no declarada i no regulada i treballa amb països d'arreu del món amb aquest objectiu. Després de l'emissió de la targeta groga a l'octubre, 2015, la Comissió Europea i Taiwan han participat en tres anys i mig d'intensa cooperació i diàleg.

Com a resultat d’aquesta cooperació, les autoritats taiwaneses disposen d’una àmplia gamma d’eines modernes i eficients per combatre la pesca INDNR. Aquest és un pas endavant important, atès que la flota de Taiwan de llarga distància és la segona més gran del món i, per tant, juga un paper central en la cadena de subministrament internacional dels productes pesquers.

Taiwan també ha reforçat les obligacions imposades als operadors taiwanesos amb vaixells de pesca marcats a tercers països. Per seguir aprofundint en aquests èxits, la Comissió proposarà la creació d’un grup de treball dedicat a la pesca INDNR.

Podeu trobar més informació en línia a la pàgina web el comunicat de premsa i Q & A.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, La pesca il·legal, Marítim, la sobrepesca, Taiwan

Els comentaris estan tancats.