Els joves europeus jueus s'enfronten a un # antisemitisme, un nou estudi de la UE ho troba

La Comissió Europea ha presentat, juntament amb l'Agència dels Drets Fonamentals (FRA), una enquesta sobre les experiències i percepcions de l'antisemitisme dels joves jueus europeus a la UE. L'informe mostra que quatre de cada cinc jueus europeus jueus han declarat que l'antisemitisme és un problema al seu país i que creu que ha augmentat en els últims cinc anys.

A més, 44% dels jueus europeus jueus van experimentar l'assetjament antisemita. 80% de les víctimes joves, no obstant això, no han informat d'assetjament a la policia ni a cap altra autoritat. La comissària Věra Jourová, Justícia, Consumidors i Igualtat de Gènere, va dir: “Els joves jueus europeus estan molt units a la seva identitat jueva. Em sento trist que temin per la seva seguretat a Europa, no us atreviu a portar un kippa i alguns fins i tot consideren emigrar. Hem d'actuar ràpidament per combatre l'antisemitisme a Europa i unir-nos als nostres esforços per mantenir la nostra joventut segura. Volem que joves ciutadans jueus creixin a Europa sent que pertanyen completament a aquest país. L’antisemitisme és una amenaça per als nostres valors europeus. És per això que vam fer que la lluita contra ella sigui una prioritat i col·laborem estretament amb els Estats membres per assegurar-se que formin part completament de la nostra Unió. "

La Comissió ha realitzat moltes accions en els darrers anys per lluitar contra l’antisemitisme i va llançar el grup de treball sobre l’antisemitisme la setmana passada, després de l’adopció unànime de la Declaració del Consell sobre la lluita contra l'antisemitisme. Els resultats sencers de l’enquesta, així com un comunicat de premsa, estan disponibles online.

Comentaris

Comentaris de Facebook

categoria: Una primera pàgina, Antisemitisme, EU, Comissió Europea, Israel

Els comentaris estan tancats.