La Comissió Europea anuncia el guanyador del concurs arquitectònic #Loi130

| Juliol 11, 2019

La Comissió ha anunciat els resultats d'un concurs arquitectònic llançat a la primavera de 2018 per identificar la millor solució per substituir part de les seves oficines d'envelliment al barri europeu. El guanyador és un consorci de cinc empreses especialitzades en la prestació de serveis d'arquitectura i enginyeria: RAFAEL DE LA-HOZ ARQUITECTOS, Espanya (Cap de l'equip); Perkins + Will UK Limited, Regne Unit; Latz + Partner Landscape Architecture Urban Planning, Alemanya; TECNICA Y PROYECTOS SA, Espanya; i, MC2 ESTUDI D’ENGENIERIA SLU, Espanya. Günther H. Oettinger, comissari de pressupostos i recursos humans, va dir: “Enhorabona als guanyadors del primer concurs internacional d'arquitectura a Brussel·les. El disseny guanyador proposa solucions sòlides, innovadores, eficients i de futur per substituir els nostres edificis antics al lloc Loi 130. "

El ministre-president de la regió de Brussel·les-Capital, Rudi Vervoort, va dir: “Estem molt contents amb el resultat de la competència. Gràcies a la cooperació molt constructiva entre la Comissió Europea i la Regió de Brussel·les-Capital, aquesta emblemàtica competència va resultar en un projecte que representa una fita important en la implementació del nostre propi Projet Urbain Loi que té com a objectiu trobar solucions sostenibles i eficients energèticament per a la remodelació de el barri europeu de Brussel·les ". El projecte guanyador va ser triat a partir de la decisió del jurat de la competència composta per arquitectes i enginyers de renom internacional, així com representants de la Comissió i de la Regió de Brussel·les-Capital. Amb el projecte Loi 130, la Comissió està jugant el seu paper en els esforços de les autoritats de Brussel·les per fer del barri europeu un lloc més atractiu per viure, treballar i visitar. Podeu obtenir més informació a la pàgina el comunicat de premsa i MEMO. El material visual està disponible al lloc web de la competició i en EBS.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, Comissió Europea

Els comentaris estan tancats.