Les organitzacions internacionals han de cooperar més estretament en la promoció de l '"economia global"

| Juliol 24, 2019

La Commonwealth Telecommunications Organization (CTO) avui (24 juliol) va organitzar a Londres un fòrum que ha reunit vint organitzacions internacionals i regionals diferents per debatre les bones pràctiques per promoure el desenvolupament de l’economia digital mundial.

Sharvada Sharma és la presidenta de la Commonwealth Telecommunications Organization (CTO). Va dir: "Aquest fòrum és una oportunitat per parlar dels propers passos clau pràctics que les organitzacions internacionals haurien de fer per construir l'economia digital global. Aquestes qüestions polítiques que es discuteixen es refereixen a com es pot utilitzar millor les infraestructures i les noves tecnologies de la informació i les comunicacions (TIC) per assolir objectius econòmics i socials claus. "

Malcolm Johnson és el secretari general adjunt de la Unió Internacional de Telecomunicacions (ITU). Va dir: "La col·laboració, cooperació i coordinació internacionals són essencials per al desenvolupament de l'economia digital a tot el món. I això inclou la necessitat d'implementar estàndards internacionals, especialment els relacionats amb la ciberseguretat. "

Mats Granryd és el director general de GSMA i és membre de la Comissió de Banda Ampla de les Nacions Unides. Va dir: “Les organitzacions multilaterals internacionals han de continuar treballant més estretament per ajudar a combatre la fractura digital que hi ha actualment al món. Aquesta fractura digital existeix a tots els països del món, però malauradament existeix en una mesura més gran en alguns països que en d’altres. Els governs han d'aprendre els uns dels altres en termes de les iniciatives que s'han de dur a terme per combatre aquesta fractura digital de manera comprensiva. "

Manon van Tienhoven és el conseller principal del Fòrum Mundial sobre Cibercitacions (GFCE). Ella va dir: "Amb el seu ampli coneixement i experiència sobre desenvolupaments regionals i / o sobre temes cibernètics específics, les organitzacions regionals i internacionals són crucials per a l'èxit de la GFCE i la creació de capacitats cibernèriques globals".

Bernardo Calzadilla Sarmiento és director de TIC de l'Organització de les Nacions Unides per al Desenvolupament Industrial (UNIDO). Va dir: “Els avenços en tecnologia com la indústria 4.0 modernitzaran el sector de la fabricació i els sectors verticals, com en els sectors de l’energia, el transport, els serveis financers, les ciutats intel·ligents i els mitjans de comunicació. La indústria 4.0 produirà canvis de gran abast per al futur del sector industrial global. Els governs han d’implementar iniciatives de bones pràctiques per afrontar aquests canvis importants ”.

Moctar Yedaly, director de TIC de la Unió Africana, va dir: “Aquest fòrum està analitzant com les noves tecnologies poden oferir capacitats de banda ampla més fortes a les zones rurals. Les noves tecnologies donaran suport a la creació d'ocupació a les comunitats rurals. Es potenciarà la producció agrícola de manera més respectuosa amb el medi ambient. "

"Les idees i consells sobre polítiques que es generen aquí i que es relacionen amb la millora de la connectivitat de banda ampla i l'accés als serveis d'internet d'alta velocitat poden ajudar els governs i les organitzacions regionals a desenvolupar els seus plans d'economia digital", va dir la doctora Rowena, Cristina L Guevara, presidenta. del Comitè de Ciència, Tecnologia i Innovació de l'ASEAN (COSTI).

Edward Zhou és vicepresident de Global Public Affairs de Huawei Technologies. Va dir: "Els sectors públic, públic i governamental han de treballar junts per identificar les polítiques clau per a les iniciatives de mercat que puguin garantir un rendiment econòmic més alt i que puguin afrontar problemes socials claus mitjançant l'ús de la innovació TIC."

Els organismes internacionals presents a l'esdeveniment van ser:

 • Unió africana (UA)
 • Associació de Nacions del Sud-est Asiàtic (ASEAN)
 • Secretaria del Commonwealth
 • Organització de telecomunicacions de la Commonwealth (CTO)
 • Associació d’operadors de satèl·lits d’EMEA (ESOA)
 • Comissió Europea
 • Oficina de Relacions Exteriors i de la Mancomunitat (FCO)
 • Fòrum global sobre competència cibernètica (GFCE)
 • GSMA
 • Alta Comissió de Canadà
 • Huawei Technologies
 • Unió Internacional de Telecomunicacions (UIT)
 • Internet Corporation per a noms i números assignats (ICANN)
 • OCDE
 • Associació de Telecomunicacions de les Illes del Pacífic (PITA)
 • Consell de telecomunicacions SAMENA
 • Comissió de Banda Ampla de les Nacions Unides
 • Comissió Econòmica i Social de les Nacions Unides per a Àsia i el Pacífic (UNESCAP)
 • Organització de les Nacions Unides per al Desenvolupament Industrial (ONUDI)
 • Fòrum Econòmic Mundial (FEM)
 • Govern del Regne Unit: Departament de Digital, Cultura, Mitjans de Comunicació i Esport (DCMS)

Per obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb Osman Siddiqui, o.siddiqui@cto.int o + 44 20 8600 3820.

Sobre l'Organització de les Telecomunicacions del Commonwealth

La Commonwealth Telecommunications Organization (CTO) és la més antiga i més gran organització intergubernamental del Commonwealth en el camp de les tecnologies de la informació i la comunicació. Amb una afiliació diversa que abasta els països desenvolupats i els menys desenvolupats, els petits estats insulars en desenvolupament i més recentment també el sector privat i la societat civil, la CTO pretén convertir-se en un soci de confiança per al desenvolupament sostenible per a tothom a través de les TIC. Més informació sobre nosaltres aquí.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, Economia

Els comentaris estan tancats.